Inevitabilul s-a produs! La 7 luni după ce a introdus acţiunea de divorţ, perioadă în care din viaţa ei nu au lipsit scandalurile, Brigitte Năstase anunţă că are un nou iubit şi că a decis să nu se mai împace cu fostul soţ. Norocosul pare a fi un tânăr musculos, înalt ca bradul, cu care am surprins-o de două ori într-o singură săptămână, scrie Click!.

La o lună după ce a explodat bomba că Brigitte Năstase (41 de ani) şi campionul la motociclism Cătălin Cazacu au avut o idilă începută în februarie 2017, alte veşti-bombă ies la iveală.

26 iulie Ilie Năstase a rămas supărat, în stradă, după o ceartă aprigă cu Brigitte
 

Bruneta, care se află în plin proces de divorţ cu Ilie Năstase (72 de ani), a anunţat, pe Facebook, că şi-a făcut ordine în viaţă. “După cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat, în nenumărate rânduri, să reparam ceea ce nu mai mergea în casnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevarată prinţesă şi îi doresc, sincer, să fie fericit”, a scris bruneta.

30 iulie Tinerelul lui Brigitte coboară din mașina brunetei și merge spre sala de sport
 

Contactat de Click!, fostul mare tenisman ştia despre decizia brunetei, cu care s-a cuplat în 2010 şi cu care s-a căsătorit în 2013. “Ştiam despre relaţie, să fie sănătoasă! Am aflat că acum au plecat într-o vacanţă în Turcia, sunaţi-o pe ea pentru alte detalii”, ne-a spus Nasty.

Citeste si...
Andreea Mantea nu mai vrea sa auda de tatal copilului pe care il va naste in curand

Click! are şi primele poze cu Brigitte, în compania unui tinerel musculos, care se pare că ar fi noul ei partener. În ultima vreme, cei doi au petrecut mut timp împreună şi se pare că au dorit să nu fie descoperiţi, din moment ce bruneta îl plimbă pe tinerel cu maşina, pe bancheta din spate. La prima întâlnire, cei doi s-au văzut la mall Promenada, acolo unde Brigitte deţine un magazin de haine. S-au plimbat, au stat de vorbă, au făcut cumpărături. A doua întâlnire, surprinsă de fotoreporterii Click!, a fost ceva mai dubioasă. Cei doi au ieşit cu maşina dintr-un cartier de vile din Pipera, la volan fiind Brigitte, iar tinerelul, pe bancheta din spate. Când au ajuns în zona Erou Iancu Nicolae, bărbatul a coborât şi s-a îndreptat spre o sală de sport, în timp ce bruneta şi-a continuat drumul spre vila în care locuieşte.

Anul trecut s-a iubit în secret cu motociclistul Cătălin Cazacu

La începutul acestei luni, Brigitte a fost protagonista unui scandal uriaş, după ce s-a aflat identitatea bărbatului cu care îl înşela pe Ilie, nimeni altul decât Cătălin Cazacu. Publicarea fotografiilor cu ea goală, din baie, pe care i le trimisese lui Cătălin, au dat-o peste cap pe femeie, ajungând la spital, din cauza supărării. Ilie i-a fost alături şi a iertat-o având în vedere că nici el nu a fost uşă de biserică. Brigitte şi Cătălin s-au iubit în secret în Timişoara. Relaţia lor a luat sfârşit după ce bruneta a angajat pe cineva să-l urmărească pe sportiv, iar el se mai întâlnea, pe furiş, şi cu o altă femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.