Ilie Dumitrescu l-a certat pe Gigi Becali în direct la TV. Cei doi au avut un dialog în cadrul emisiunii Digi Sport Special, iar fostul internațional i-a reproșat finanțatorului de la FCSB comportamentul pe care l-a avut față de Bogdan Planic.

Ilie Dumitrescu consideră că Becali ar fi putut face un efort pentru a-i plăti salariul întreg lui Planic. Sârbul câștigă 15.000 de euro pe lună și, din informațiile Digi Sport, mai are de încasat banii pe două luni.

Becali susține că Planic și-a luat banii, dar nu salariul întreg, ci partea care-i revenea fiind în șomaj tehnic. Fundașul sârb contestă acest lucru și a decis să rezilieze unilateral contractul cu FCSB.

Dialogul dintre Ilie Dumitrescu și Gigi Becali
Ilie Dumitrescu: Cu Planic ce s-a întâmplat, Gigi?

Gigi Becali: Planic, el a vrut. A zis că vrea să rămână liber, iar eu am zis atunci: Păi, bine, mă, să rămână și Man, și Coman, și Tănase… să rămână toți liberi

Ilie Dumitrescu: E adevărat că nu i s-au plătit salariile pe trei luni?

Gigi Becali: Nu, pe două luni, i-am dat banii pe două luni. Pe 15 zile nu le-am dat banii. Nu a luat banii de la stat, i-a dat statul banii. Era pușcărie dacă nu-i dădeam. Bine, el contestă procedura asta, dar FIFA spune de procedurile naționale. Ok, plecai, dar nu lăsa echipa în situația asta. Plecai când se termina. Și atunci m-a ambiționat și pe mine și am zis să vedem care pe care.

Ilie Dumitrescu: Dar el mai are contract până la sfârșitul lui iunie?

Citeste si...
Firea promite construirea mai multor parcări subterane și supraterane

Gigi Becali: Nu, el mai are încă un an. A semnat pe 3 ani, plus un an, conform legilor românești.

Ilie Dumitrescu: Aaa… el a depus pentru că nu i-ați achitat salariile.

Gigi Becali: Da. Planic, nu am nicio treabă eu. 10 milioane e clauza lui, cine semnează cu el, e solidar cu el. Răspunde.

Ilie Dumitrescu: A avut un tratament diferit față de alți jucători, nu ți se pare?

Gigi Becali: La ce te referi?

Ilie Dumitrescu: Adică, unii au fost în șomaj tehnic și alții nu.

Gigi Becali: Păi și care e problema că a fost în șomaj tehnic. Pe luna mai a luat salariul întreg, ăștialalți nu au luat deloc.

Ilie Dumitrescu: Păi era un jucător important pentru echipă. Ca dovadă, ai văzut ce s-a întâmplat acolo în apărare. Pentru mine este unul dintre cei mai buni fundași din România, din tot campionatul, Planic.

Gigi Becali: Așa este.

Ilie Dumitrescu: Puteai să faci un efort și să o închizi cu el normal. N-am înțeles, câteodată îți pui niște ambiții, nu te înțeleg, ai niște ambiții cu anumiți jucători și…

Gigi Becali: Nu am ambiții, nu e vorba de ambiții aici.

Ilie Dumitrescu: Ăsta era un jucător de bază, un jucător titular. Adică, nu era unu așa…

Gigi Becali: Băi, Ilie, aici nu e vorba de ambiții. Aici e vorba că ai un contract pe care trebuie să-l respecți.

28 de ani are Bogdan Planic.
1.8 milioane de euro este cota de piață a lui Planic.