Mirel Rădoi, selecționerul României U21, a fost foarte furios la golul înscris de Germania. Românii au început bine și au dominat debutul meciului România U21-Germania U21, dar în minutul 22, Amiri a reușit să deschidă scorul.

Nemții au marcat pe contraatac, după o mare ratare a lui Dennis Man. Șutul atacantului de la FCSB a fost blocat, iar mingea recuperată de germani a sfârșit în poarta lui Ionuț Radu. Cristi Manea și Tudor Băluță nu au putut împiedica înscrierea golului, fapt care a dus la furia selecționerului României: ”Trage-l de tricou!”, i-a spus Rădoi lui Manea.

România U21 a egalat din penalty
România a răspuns foarte repede, când Ianis Hagi a fost faultat în careu. Arbitrul austriac a avut nevoie de asistența VAR, pentru a acorda penalty pentru tricolori.

Citeste si...  Cum a fost arestat Șerban Pop în Italia: Fostul șef al Fiscului încerca să-și deschidă un cont bancar în Como: „Era foarte nesigur / Nu a opus rezistență, parcă se aştepta să fie reţinut”

George Pușcaș a marcat golul egalării de la punctul cu var, chiar dacă portarul nemților a ghicit colțul. Neamțul a deviat mingea, dar balonul a intrat în poartă în minutul 26.

România conduce Germania, campioana europeană, după 45 de minute
România a mai avut o ocazie foarte periculoasă, când Tudor Băluță a șutat de la mare distanță, iar Pușcaș a încercat să trimită peste portar, după parada acestuia.

Andrei Ivan a creat faza celui de-al doilea gol, când i-a centrat de la marginea careului de 16 metri lui George Pușcaș, care a reușit dubla după o lovitură perfectă cu capul, în minutul 44.