Fosta soţie a lui Cristi Borcea s-a schimbat mult din punct de vedere fizic la şapte ani de când s-a despărţit de fostul acţionar Dinamo. Judecând după declaraţiile pe care i le face actualului iubit, Mihaela este extrem de îndrăgostită şi fericită.

În timp ce fostul soţ este căsătorit cu Valentina Pelinel, Mihaela îşi vede de viaţa ei fericită alături de Sorin Carp.

Femeia cu care Cristian Borcea are doi copii s-a schimbat mult de la divorţul cu fostul patron al Dinamo. Recent, femeia i-a transmis un mesaj emoţionant iubitului ei:

„Eşti acea persoană deosebită care mă ţine de mână şi mă ascultă zi şi noapte, care îmi redă liniştea atunci când totul merge rău şi alături de care totul este mai frumos!!Fie ca toate dorinţele să ţi se îndeplinească, să fii sănătos, să ai parte numai de noroc şi să ajungi mereu acolo unde îţi doreşti! Te iubesc!”, au fost rândurile pe care Mihaela i le-a adresat iubitului său, pe Facebook.

Citeste si...  Cristi Borcea are coşmar mare, când se gândeşte că ar putea ajunge la închisoare

Cristian Borcea a depus, în 15 noiembrie, o contestaţie în anulare în dosarul privind retrocedarea plajelor din Constanţa, în care a primit condamnare de cinci ani de închisoare.

Calea extraordinară de atac a fost depusă de Borcea împotriva senteinţei definitive date în dosar, după ce CCR a fost sesizată cu privire la modalitatea de constituire a completurilor de trei judecători.

ÎCCJ a stabilit termen pentru contestaţia în anulare data de 5 decembrie 2019.

Cristian Borcea a fost eliberat la începutul lunii noiembrie, după ce a ispăşit nouă luni de închisoare, pedeapsă rezultată în urma contopirii din dosarul privind retrocedarea plajelor şi dosarul transferurilor. Decizia eliberării din penitenciar a fost luată de magistraţii Tribunalului Ilfov.