Diego Maradona (58 de ani) a fost operat la genunchiul drept în luna iulie. Argentinianul se află în perioada de recuperare și s-a îngrășat îngrijorător de tare.

Fostul campion mondial are numeroase probleme de sănătate. Pentru că durerea era insuportabilă, Maradona a avut nevoie de intervenție chirurgicală. Mai mult, fostul internațional a renunțat la funcția de antrenor a celor de la Dorados de Sinamo, din Mexic.

Operația a fost efectuată la Buenos Aires, iar medicii au fost mulțumiți de modul în care a decurs. După ce a părăsit spitalul, au apărut zvonuri conform cărora Maradona nu s-ar mai putea deplasa absolut deloc. Argentinianul a ales să facă public un filmuleț cu el, în care le demonstra tuturor că nu este o informație reală. Fostul mare fotbalist a arătat genunchiul operat și apoi s-a ridicat, pentru a dovedi că se poate deplasa fără probleme. Totuși, Diego se deplasează foarte greu și s-a îngrășat enorm.

Citeste si...
Primăria Capitalei a dat start campaniei "Sănătatea e în mâinile tale"

Diego Maradona ar putea antrena în Argentina
Diego ar putea prelua funcția de tehnician a grupării Gimnasia La Plata, din prima ligă argentiniană, care a avut un început foarte slab de sezon.

Diego a mai antrenat în Argentina și înainte: