Infidelitatea a devenit din ce în ce mai prezentă. Să ajungi amantă este atât de uşor încât nici nu îţi dai seama că ai făcut pasul ăsta.

Constientizezi ca ceea ce faci nu este bine, insa deja esti prinsa intr-o vraja din care nu mai poti scapa. Ei bine, daca ai ajuns in aceasta situatie, ar trebui sa inveti si cum sa te comporti in postura de amanta.

Iata mai jos ce inseamna sa fii a doua in viata unui barbati:

1. Fara gelozie

Intr-o relatie de acest tip nu exista gelozie. Trebuie sa iti asumi rolul de amanta si sa te comporti ca atare. Barbatul de langa tine nu iti apartine si, odata ce a iesit din casa si din viata ta, este liber sa faca ce vrea.

La fel si tu! Amantii nu isi impun restrictii, ci traiesc clipa in care sunt impreuna. Acasa sunt asteptati de familii, iar viata si sentimentele lor sunt doar acolo!

2. Nicio implicare emotionala

Atunci cand esti amanta, emotiile si sentimentele nu isi au rostul. Desigur, este destul de greu sa faci sex cu un barbat luni sau ani la rand fara sa incepi sa simti ceva pentru el. Cu toate acestea, este cel mai bine sa nu te atasezi, caci suferinta va fi tripla. El nu iti va oferi niciodata mai mult de atat.

3. Doar sex

Citeste si...
John Cena a rămas cu buza umflată. Fosta lui iubită s-a afișat cu alt bărbat

Ca amanta trebuie sa ti se intipareasca foarte bine in minte ca esti pentru el doar o femeie cu care se poate simti liber si isi poate exprima fanteziile sexuale. Rolul tau este acela de a profita de aceasta placere trupeasca. Mai important decat orice este sa accepti ca asta iti doresti. Nu trece granitele! Daca nu accepti ideea ca esti doar a doua in viata lui si ca nu iti va oferi mai mult, viata ta cu siguranta va deveni un calvar.

4. Fara asteptari

Daca ti-ai asumat rolul de amanta, asta inseamna ca nu trebuie sa ai niciodata asteptari de la barbatul de langa tine. Nu te poti baza pe el si nici nu ii poti cere sa faca prea multe lucruri pentru tine. Trebuie sa constientizezi ca esti prinsa intr-o relatie in care va trebui sa te descurci singura. Cu el poti trai doar pasiune si nimic mai mult.

5. Mereu sexy

O amanta trebuie sa fie perfecta. Un barbat pleaca de acasa tocmai pentru ca tu ii oferi ceea ce ii lipseste. Astfel, nu il intampina niciodata in pijamale si nici nu este indicat sa te vada in timp ce iti vopsesti parul sau iti faci unghiile. Aceleasi lucruri le vede si acasa.

Amanta trebuie sa fie sexy, provocatoare si sa il întampine mereu cu zambetul si linistea de care are nevoie.