_Mihai Stoica a avut o reacție spectaculoasă, pe Instagram, atunci când a văzut o poză postată de Gabriel Tamaș, în care acesta se află la un grătar, alături de Constantin Budescu.

”Numai fețe noi, numai fețe noi! Pun pariu că domnul din dreapta este cu friptura”, făcând aluzie la faptul că Budescu, cel la care face referire, e cunoscut ca un jucător pofticios.

În afară de cei doi jucători menționați mai sus, în poză mai apar lângă grătarul făcut la Poiana Brașov și Gabriel Simion, Valentin Gheorghe, Mihai Răduț și Georgi Kitanov.

Constantin Budescu a fost aproape de FCSB
Constantin Budescu a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, dar a ales revenirea la Astra, acolo unde joacă alături de bunul său prieten, Denis Alibec.

Citeste si...  Două trenuri s-au ciocnit frontal în Gorj

”Am discutat cu patronul de acolo (n.r. – Gigi Becali) şi i-am spus că e mai bine pentru mine să vin aici şi nu au fost probleme. Aşa am simţit eu şi a fost alegerea mea. Vom vedea pe viitor dacă a fost o alegere bună.

Nu mă aşteptam (n.r. – ca FCSB) să fie pe ultimul loc, dar cred că o să-şi revină, pentru că au jucători valoroși. Ei ştiu foarte bine unde sunt problemele şi o să şi le rezolve şi o să revină acolo sus”, a spus Budescu, cu câteva zile în urmă.