Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au păstrat, cu strășnicie, secretul căsătoriei, iar foarte mulți dintre cunoscuții lor au fost luați prin surprindere atunci când au primit vestea despre fericitul eveniment monden.

Tranșant, Cătălin Botezatu consideră că Bianca Drăgușanu este… ”o felină pe care nu poți să o închizi într-o cușcă”. Diva își dorește să fie mereu în centrul atenției, ”dorită, curtată” și, mai mult – în pofida tuturor zvonurilor – nu este o persoană ”materialistă”. Cătălin Botezatu a rememorat perioada în care Bianca Drăgușanu îi era alături și spune că a fost iubit de aceasta pentru ceea ce reprezenta el ca om, nu pentru faima de care se bucura și se bucură.

“Bianca este ca o felină pe care nu poţi sa o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să traiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată… Daca nu se simte asa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva şi ştiţi ca eu nu mint! Bianca Draguşanu nu este materialistă, cum spun toţi. Va zic clar, dacă era materialistă puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private, iahturi, ştiu eu ce vorbesc. Mulţi şi-au dorit şi ar fi dat orice să fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fară sa clipească. Şi pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faimă. Îmi pare rău că este catalogată maliţios de mulţi, ştiţi la ce ma refer”, a spus Cătălin Botezatu.

Citeste si...
Penibilul în justiţie: Cocoşul Maurice a câştigat, în instanță, dreptul de a cânta dimineata

Poate că mulți dintre cei care urmăresc fenomenul monden de pe meleagurile autohtone s-ar fi așteptat la un atac dur din partea lui Botezatu, însă celebrul designer demonstrează – o dată în plus – că are caracter și, totodată, o eleganță indiscutabilă.

”Nu este, pur şi simplu nu a avut noroc în amor. A investit sentimente şi încredere în bărbaţii care nu au meritat-o sau care nu voiau ceva serios de la ea. Acum s-a căsatorit din nou şi se vede că îşi iubeşte mult soţul. Se potriveste cu el si din punct de vedere fizic, iar eu va garantez ca o sa fie fidela pentru ca Bianca nu tradeaza când iubeste. E un om loial, iar daca proaspatul ei sot va sti cum s-o rasfete si îi va acorda atenţia pe care o merită o femeie adevarată cum este ea, va avea cel mai fericit mariaj”, a declarat Cătălin Botezatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.