Daniel Ghiță e categoric înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale din țara noastră. Românii își vor alege viitorul președinte pentru următorii 5 ani. Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă sunt cei doi candidați.

Daniel Ghiță, luptător român, a avut un mesaj categoric, pe rețelele de socializare, pentru toți românii.

”Săptămâna trecută am văzut președintele României, care fuge de o dezbatere electorală! Prima data in istorie! Bărbat? Cum să nu te prezinți la o dezbatere?
Aroganta maximă, arată dispreț față de poporul român!
E o jignire la adresa românilor, să folosiți slogane intr o campanie electorala. Un bărbat adevarat, merge la dezbatere, fără frică.
Un președinte care sta ascuns, după servicii, cozi de topor și stapanii lui de afara, nu are cum sa fie un președinte bun pentru România!

Ce religie aveți, domnule președinte ? Unde locuiesc părinții dvs ? Ce ati făcut in ultimii cinci ani pentru România? NIMIC! Absolut nimic! Ati dezbinat românii , și nu ati avut respect fata de constituția României!
Cel mai rău președinte, care nu își asuma nimic și jignește zâmbind, poporul român.

Noi, suntem de vină,ca ne înjurăm între noi, in loc sa nu mai permitem așa ceva. In Serbia, era dat jos de mult din funcție.

Citeste si...
Daniel Ghiță, ironic față de par veniți: Toți ați crescut în Bali

Eu sunt patriot și nu voi vota Iohannis niciodată! Mai bine mort, decât sa votez un străin, care nu iubește România și neamul românesc!
Nu are religia noastră, a “tuturor românilor“ , care ne a unit sute de ani. Nu are compasiune față de poporul român. Istoria nu o sa te uite.

Eu, NU votez Iohannis!
Cei care îl votați, să vă asumați!
Eu, nu am sa las copilul meu pe mâna unui om, care nu are copii. Nu poate el sa înțeleaga durerea poporului, ca multinaționalele fac in România miliarde, iar copiii noștri trăiesc in sărăcie.
România este o țară bogată, in timp ce copiii României trăiesc in sărăcie. E timpul, poporul să nu mai voteze oameni care nu își iubesc poporul.

Eu, NU votez Iohannis! Nu îmi plăcea Dancilă, dar in ultima săptămână mi-a arătat că are curaj!
România are nevoie de patrioți. Oameni care iubesc România și neamul românesc!” a fost mesajul lui Daniel Ghiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.