Ilie Năstase (73 de ani), un fan al celor de la FCSB, primește lunar o pensie din partea statului român. Dezvăluirea a fost făcută zilele acestea și surprinde la prima vedere. Astfel, fostul mare sportiv mondial este remunerat lună de lună cu suma de 1445 de lei.

Primul număr 1 ATP din istoria tenisului mondial și primul sportiv care a făcut un milion de dolari exclusiv de pe urma sportului alb, statut care i-a permis să fie și controversat, primește și niște bani din partea sistemului român. Astfel, cuantumul pensiei primite de Ilie Năstase, conform celor de la Antena 1, este de 1445 de lei.

De fapt, Ilie Năstase însuși a fost cel care a dezvăluit suma pe care o primește lunar, ca urmare a faptului că este general în rezervă.

Citeste si...  Liga I: Dinamo batuta de Petrolul Ploiesti cu 2 - 1

Năstase, tenismenul român cu 7 titluri de Grand Slam
Ilie Năstase a câștigat șapte titluri de Grand Slam, două la simplu, trei la dublu masculin și două la dublu mixt. Titlurile la simplu le-a câștigat la US Open în 1972 și la Roland Garros în 1973, după finale în care i-a învins pe Arthur Ashe, respectiv Nikola Pilic.

La dublu, Ilie Năstase și-a adjudecat primul Grand Slam din carieră, alături de Ion Țiriac, la Roland Garros în 1970, performanță urmată de succesele de la Wimbledon din 1973 și US Open în 1975, alături de Jimmy Connors.