Pandemia de coronavirus a afectat sportul şi sportivii din toată lumea. Tenisul a fost şi el oprit, turneele au fost amânate sau chiar anulate, iar actorii au avut şi ei de suferit.

Tereza Mrdeza anunţă că a rămas fără bani
Jucătoarea croată Tereza Mrdeza (29 de ani) este prima care dezvăluie că a rămas fără bani, după pandemia de COVID-19.

Sportiva, care a adunat în carieră 426.258 de dolari, ocupă în acest moment locul 230 WTA. Cea mai bună clasare a sa a fost în aprilie 2013 – poziţia 151.

„Nu mai am niciun ban, pentru că tot ce am adunat în turneele mici în care am jucat am cheltuit pe cazare, transport, antrneori…Şi antrenorii trebuie să se întreţină şi să-şi câştige cumva existenţa, ei depind de noi, noi de ei, totul se învârte într-un cerc.

Cred că toţi cei care nu au sponsori sau o agenţie puternică în spate au probleme acum. Eu nu am fost atât de norocoasă şi a trebuit să fac totul pe cont propriu încă de când eram la junioare. Atunci, sponsorul m-a părăsit după 4 ani şi prima operaţe suferită”, a declarat Tereza Mrdeza pentru Vecernji.

Citeste si...  BREAKING NEWS: Iranienii au pus la cale asasinarea lui Trump. Recompensă 3 milioane de dolari

Tereza Mrdeza: „Mulţi vor renunţa la tenis!”
În final, sportiva a dezvăluit că este norocoasă, pentru că are parte de sprijin financiar din partea părinţilor. Nu toţi sunt în aceeaşi situaţie şi Mrdeza crede că mulţi vor renunţa la tenis.

„Dar nu fac un mare caz din asta, am mica mea echipă, părinţii care m-au ajutat întotdeauna. Acum am nevoie de ei şi privesc spre viitor.

Cu toţii ne punem aceleaşi întrebări acum şi cred că sunt foarte mulţi care vor renunţa la tenis.”, a încheiat sportiva croată.