Ion Țiriac la vârsta de 80 de anima fost surprins pe terenul de tenis de la Stejarii Country Club. Fostul antrenor al lui Boris Becker și Guillermo Vilas a susținut o ședință de pregătire cu o speranță a tenisului românesc, Alexandru Coman.

Omul de afaceri Ion Țiriac în vârstă de 80 de ani a fost surprins în pantaloni scurți, alături de jucătorul care se află pe locul 2 în clasamentul internațional U14 și numărul 25 în cel de U16, susține Libertatea.

Țiriac a lucrat cu nume mari ale tenisului mondial. Acesta a fost alături de Boris Becker în perioada 1984 – 1993. Germanul și-a adjudecat în total 6 trofee de Grand Slam.

Citeste si...
Iată cum va decurge vizita Papei Francisc în România

Toboşarul de la Metallica a filmat la aeroport hangarul companiei Ţiriac
James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett şi Robert Trujillo, componenţii celebrei trupe rock Metallica, au concertat la Bucureşti, pe Arena Naţională, miercuri seară, iar în aceeaşi noapte au plecat spre Viena. Sâmbătă, ei vor cânta pe arena Ernst Happel din capitala Austriei, arenă cu 50.000 locuri.

Aflaţi pe aeroportul din Bucureşti, toboşarul Lars Ulrich a descoperit cu surprindere că Ţiriac, cel mai bogat român, are propria compania aviatică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.