Latifundiarul din Pipera George Becali are planuri mari, vrea să se dezvolte şi pe partea… de fotbal feminin. Tocmai ce a anunţat că va achiziţiona o echipă!

Obligat de lege (UEFA via FRF) să promoveze şi fotbalul feminin,George Becali se leapădă de tot ce a spus până acum şi execută întocmai ordinul primit. A mărturisit spăşit că va cumpăra o echipă de fotbal feminin, ca să nu mai aibă probleme cu FRF şi cei mari de la Nyon.

„Dacă o să fie obligatoriu, o să cumpărăm una. Eu nu fac niciodată echipă de fotbal feminin. Le dau 10.000 de euro sponsorizare. Cum să meargă un bărbat în vestiar? Eu spun cum văd lucrurile normale. Opinia mea: femeia nu trebuie să facă fotbal. Chiar ne-a rugat o echipă să joace pe piept cu FCSB, ca să le dau 10.000 de euro. Tu nu te gândeşti? Dacă îi dă cu mingea în piept?”, s-a „spovedit” Becali.

Citeste si...  Fuego își iubește fanii dar recunoaște, cu sinceritate: Am momente în care aș vrea să trec neobservat

Tot despre acest subiect, latifundiarul era mult mai categoric în luna iulie: „Nu poate să-mi impună nimeni ce să fac cu societatea mea comercială. Sunt banii mei, nu vreau sa fac fotbal feminin! Vrei? Fă tu! Ai bani? Fă! Dacă face cineva, face că-i place. Doar n-o să mă duc acum să mă uit la fotbal de femei. Nu-mi place!”.

Între timp, vehemenţa lui Becali s-a mai înmuiat sub tonul ameninţărilor voalate primite dinspre Federaţie, iar Gigi a înţeles cum e cu egalitatea de gen.