Ion Țiriac a fost atacat dur de Ionuț Negoiță, după gluma făcută pe Arena Națională despre Dinamo. Omul de afaceri a fost deranjat de atitudinea avută de miliardarul român.

”Nu a fost o glumă deloc. Nu i-am înțeles gluma proastă pe care a făcut-o pe Arena Națională. Mă uit așa la unii oameni cărora România le-a oferit multe. Sportul le-a oferit multe.

Înțeleg că nu riscă banii lor, dar să faci glume proaste despre un club despre care zici că e clubul tău de suflet mi se pare de prost gust. Sunt dispus și acum să îi dau pachetul majoritar cu un leu.

Gratis, chipurile nu a primit niciodată nimic. Mă îndoiesc. A fost o reacție de prost gust, să ne băgăm în seamă doar ca să vorbim. Fă, domnule, ceva! Cine spunea ”să fie cu mâinile afară să vadă lumea că nu ia nimic cu el”, a spus Negoiță, într-un interviu. 

Ultima declarație a lui Negoiță face referire la una dintre dorințele lui Alexandru cel Mare, înainte să moară, ca mâinile să atârne în afara sicriului.

Citeste si...
"Nimeni nu ştie cine e lider mondial acum". Antrenorul Serenei, declaraţii tari. Marea problemă din circuit şi un răspuns pentru Ţiriac: "Să respecte asta!"

”Vreau ca mâinile mele să atârne în aer goale, pentru a permite oamenilor să vadă că vom pleca cu mâinile goale, așa cum am venit, atunci când se termină tezaurul cel mai de preț – Timpul”, a fost a treia dorință a lui Alexandru cel Mare.

Gluma făcută de Ion Țiriac pe Arena Națională
Țiriac a avut un rol important la evenimentul prin care a fost sărbătorit titlul Simonei Halep de la Wimbledon. La un moment dat, acesta a făcut o glumă despre clubul său de suflet, Dinamo.

„Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi poare rău, e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis”, a spus Țiriac.

În acel moment, toți fanii prezenți pe stadion au început să râdă, inclusiv Simona Halep fiind amuzată de spusele lui Ion Țiriac.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.