Bianca Andreescu a pierdut partida de debut la Turneul Campioanelor 2019, cu Simona Halep, scor 6-3, 6-7, 3-6. Sportiva din Canada a avut probleme la spate în timpul partidei și a cerut intervenția medicului.

Bianca Andreescu a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate, în contextul în care prezența sa la Turneul Campioanelor a fost pusă sub semnul întrebării.

„O să fac o tonă de tratament, o să mă odihnesc cât pot de mult, o să mănânc bine și o să beau mult. Sper să îmi revin și sper că pot intra și pe teren”, a spus Bianca Andreescu pentru cei de la TSN.

Bianca Andreescu, probleme medicale în timpul meciului cu Simona Halep
Simona Halep și Bianca Andreescu au oferit un meci extrem de încrâncenat. Asta s-a văzut și după primele două seturi, când efortul de pe teren și-a spus cuvântul și ambele jucătoare au avut nevoie de medic.

Citeste si...  Iată ce fotbalist, care fusese la un pas să-și rateze cariera, valorează 50 de milioane de euro

Mai întâi, Simona Halep a solicitat intervenția pentru că simțea o jenă în talpa piciorului drept. Medicul a intervenit imediat și i-a puis câțiva plasturi.

În același timp, Bianca a solicitat și ea intervenția doctorului pentru că avea unele dureri în zona lombară. După ce a primit îngrijiri, canadianca a revenit pe teren. În momentul time-out-ului medical, scorul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu era 3-6, 7-6.

Bianca ar urma să joace cu Karolina Pliskova
Miercuri, nu înainte de ora 14:00, este programat meciul dintre Bianca  și Karolina Pliskova, învinsele de ieri, de la Shenzhen.