O româncă şi bebeluşul său de doar 3 săptămâni au fost înjunghiaţi, în octombrie, de mai multe ori de iubitul său, în oraşul Wallsend, Marea Britanie. Bărbatul a primit închisoare pe viaţă, după ce bebeluşul nu a mai putut fi salvat.

Denis Beytula, cetăţean bulgar, şi-a înjunghiat bebeluşul care dormea şi apoi a înjunghiat-o de mai multe ori şi pe Andreea Ştefan, 21 de ani, relatează Mirror.

Bebeluşul a murit după patru zile la spital, în timp ce mama sa a fost rănită grav, dar a reuşit să supravieţuiască. Tânăra a apucat să sune la numărul de urgenţă, iar criminalul a făcut acelaşi lucru, recunoscându-şi faptele.

Bulgarul mărturisise înaintea naşterii băieţelului: „Dacă nu pot să-i fiu un tată bun, va muri. Eu l-am făcut, eu îl omor”.

Detaliile crimei au ieşit la iveală abia la proces. Bărbatul s-a înfuriat cu ozi înainte, după ce Andreea i-a respins avansurile sexuale.

Procurorul a povestit exact ce s-a întâmplat în ziua crimei: „Întors acasă la amiază, era furios. A luat cuţitul cu care o ameninţase cu o seară înainte şi i-a spus tinerei că o iubeşte şi că are nevoie doar de zâmbetul ei. A întors cuţitul asupra lui şi a vrut să i-l dea ei, spunând: Ok, dacă nu te pot ucide pentru că te iubesc, fă-o tu”.

Citeste si...  Inna, mai populară decât Beyoncé

Agresorul şi-a făcut o tăietură superficială pe mână, iar Andreea, speriată de sânge, l-a implorat să se oprească. Bărbatul s-a dus cu cuţitul în dormitor unde dormea fiul său şi s-a aşezat pe pat. I-a spus româncei să se ducă la baie să-i aducă un pansament pentru rană. Aceasta a refuzat iniţial, dar s-a dus când a ţipat la ea. Când s-a întors în cameră l-a văzut aplecat deasupra coşuleţului bebeluşului înjunghiindu-l, potrivit procurorului.

Românca s-a luptat cu el, dar a înjunghiat-o de mai multe ori”.

Criminalul a ieşit apartament şi a sunat la poliţie. Ofiţerii ajunşi la faţa locului nu au ştiut că un bebeluş rănit se află acolo şi l-au descoperit plângând şi sângerând. Fusese înjunghiat de două ori şi a fost transportat la spital cu ambulanţa aeriană, dar a murit patru zile mai târziu.

Bărbatul a pledat vinovat şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

„Trebuia să ne iubească şi să aibă grijă de noi. Adevărul este că m-am aflat într-o relaţie abuzivă cu Denis şi am fost victima lui”, a mărturisit Andreea la proces.