Helmut Duckadam a lansat o ipoteză incredibilă la finalul meciului pierdut de FCSB, 0-4 cu Gaz Metan. Fostul mare portar crede în posibilitatea ca Andrei Vlad să fi părăsit terenul mai mult din cauza fricii de a nu greși, decât de durerea avută după accidentare.

”Nu știu cât de gravă e accidentarea, dar eu cred că la un moment dat frica a fost mai mare decât durerea. Nu vreau să supăr pe nimeni”, a spus Duckadam, la Digi Sport Special.

Andrei Vlad nu ascultă sfaturile lui Duckadam
Eroul de la Sevilla susține și că portarul de 20 de ani nu e interesat să asculte sfaturile sale, dar și că acesta a ars niște etape atunci când a ajuns la FCSB.

”El a sărit niște etape și eu i-am spus. El de la grădiniță a ajuns direct la facultate. A venit de la Craiova, unde nu avea meciuri în picioare, la Steaua, unde e presiune. Trebuie să începi să gândești altfel.

Citeste si...  Poziţii sexuale recomandate pentru această toamnă

Am stat de vorbă cu el, că nu e niciun secret. I-am spus la un moment dat ”cred că la centrarea aia era bine să ieși”. El mi-a răspuns că ”eu am crezut că e mai bine să nu ies”. Cu asta, am încheiat discuția. Eu așteptam un alt răspuns.

El în mintea lui a crezut că are dreptate. L-am lăsat în pace. E păcat. Și îmi pare rău și de Bălgrădean. Au momente când sunt atât de plini de ei. Își ascund emoția”, a mai spus Duckadam.