Helmut Duckadam a lansat o ipoteză incredibilă la finalul meciului pierdut de FCSB, 0-4 cu Gaz Metan. Fostul mare portar crede în posibilitatea ca Andrei Vlad să fi părăsit terenul mai mult din cauza fricii de a nu greși, decât de durerea avută după accidentare.

”Nu știu cât de gravă e accidentarea, dar eu cred că la un moment dat frica a fost mai mare decât durerea. Nu vreau să supăr pe nimeni”, a spus Duckadam, la Digi Sport Special.

Andrei Vlad nu ascultă sfaturile lui Duckadam
Eroul de la Sevilla susține și că portarul de 20 de ani nu e interesat să asculte sfaturile sale, dar și că acesta a ars niște etape atunci când a ajuns la FCSB.

”El a sărit niște etape și eu i-am spus. El de la grădiniță a ajuns direct la facultate. A venit de la Craiova, unde nu avea meciuri în picioare, la Steaua, unde e presiune. Trebuie să începi să gândești altfel.

Citeste si...  VIDEO Victor Ponta, MESAJ de ULTIMĂ ORĂ pentru Liviu Dragnea, de la Mic Dejun cu Rugăciune

Am stat de vorbă cu el, că nu e niciun secret. I-am spus la un moment dat ”cred că la centrarea aia era bine să ieși”. El mi-a răspuns că ”eu am crezut că e mai bine să nu ies”. Cu asta, am încheiat discuția. Eu așteptam un alt răspuns.

El în mintea lui a crezut că are dreptate. L-am lăsat în pace. E păcat. Și îmi pare rău și de Bălgrădean. Au momente când sunt atât de plini de ei. Își ascund emoția”, a mai spus Duckadam.