Gina Pistol poza la vârsta de 19 ani în revista Playboy iar de atunci a rămas constant în fanteziile bărbaţilor. Ajunsă la 35 de ani, Gina a reușit să se detașeze cât de cât de imaginea de “iepuraş” sexy şi s-a transformat într-o sportivă cu muşchi şi pătrăţele. În doar 6 săptămâni şi-a făcut abdomenul “tablă de şah”.

În momentul de față, despre Gina Pistol se poate spune că a schimbat foaia și a devenit o tipă extrem de serioasă. Are o relaţie stabilă cu afaceristul Alin Cocoş, este prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuţite” (Antena 1), iar din toamna aceasta a intrat în zodia schimbărilor şi din punct de vedere fizic. Nu şi-a făcut vreo intervenţie estetică, deşi trupul ei pare sculptat, ci s-a apucat serios de sport şi şi-a ”manierat” alimentaţia. Au fost suficiente şase săptămâni pentru ca abdomenul Ginei Pistol să arate precum o tablă de şah.

”De o lună şi jumătate fac sport de trei ori pe săptămână. O oră şi jumătate durează antrenamnetele şi lucrez fiecare parte a corpului: fese, abdomen, picioare, braţe. Nici un antrenament nu seamănă cu celălalt şi am antrenor la distanţă, ca să zic aşa. Antrenoarea mea din Braşov, Carmen Fit, îmi trimite filmuleţe cu antrenamentele, iar eu execut mişcările respective în sală. Sunt foarte conştiincioasă. Lucrez cu greutatea corpului, fac exerciţii cu banda elastică. Am aceeaşi greutate, 53 de kilograme, însă am transformat grăsimea în masă musculară”, a spus Gina Pistol.
Deşi era o gurmandă, blondina e acum foarte atentă cu alimentaţia. Nu e deloc uşor, căci lucrează la o emisiune culinară, iar prin faţa ochilor îi trec tot felul de delicatese. ”La micul dejun mănânc iaurt cu fulgi de ovăz şi afine, sau lapte cu banane. Prânzul constă în piept de pui sau peşte la grătar, cu legume, sparanghel sau broccoli, iar seara mănânc o salată. Între mese mănânc gutuie la cuptor, migdale sau un iaurt. Sunt pofticioasă şi nu mă gândeam că voi putea rezista la aceeaşi masă cu prietenii mei, care se «porcesc» cu măncăruri delicioase”, a mai spus Gina Pistol.

Citeste si...
Gina Pistol a născut! Postarea emoţionantă făcută de Smiley pe Internet