Gigi Becali, zilele trecute. Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu a evitat să-i răspundă în direct la televizor, dar a promis că o va face atunci când și dacă va mai avea un dialog public cu finanțatorul de la FCSB.

Gigi Becali l-a acuzat de invidie și a reamintit că în perioada în care a antrenat Steaua, a făcut-o fără niciun ban. În schimb, Dumitrescu a apreciat, din nou, revenirea lui Thomas Neubert la echipă.

Ilie Dumitrescu a reacționat după mesajul primit de la Gigi Becali: ”Dacă va intra în direct, o să-i spun!”
”Ce invidie să am cu el? Mă amuză copios. Dar, dacă va intra în direct, o să-i spun. Dacă mai intră și sunt și eu în direct… Ce, vorbesc în lipsa lui?

Mi-a dat un mesaj, dar vorbim ce mesaj mi-a dat? Da, mi-a dat câteva exemple, ce s-a întâmplat cu echipele de tradiție. Deci falimentul echipelor din România, că patronul nu s-a implicat în viața echipei. Cam asta a fost. Dacă intră în direct, cu drag îi răspund.

Lasă-l în pace, să intre, să vorbim. N-am niciun fel de invidie. Am invidie că n-am acceptat niște bani când a vrut să-mi dea atunci, când am fost antrenor?

Ilie Dumitrescu: ”Gigi Becali nu mi-a dat mie, nimic, niciodată!”
Eu am pierdut bani. Două luni n-am luat 5 bani. Ieșea de o mie de ori și zicea până acum dacă îmi dădea bani, că nu e genul să se abțină.

Poate, eu în viața lui, i-am dat biște bani. El nu mi-a dat mie, nimic, niciodată. O să intre el în direct și o să lămurim și asta”, a spus Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club.

Gigi Becali: ”Are o fărâmă de invidie”
La conferința de prezentare a lui Sergiu Buș la FCSB, Gigi Becali nu l-a ”iertat” pe Ilie Dumitrescu, după ce acesta din urmă i-a reproșat că a renunțat mult prea ușor la Helmut Duckadam.

”E problema lui ce spune, el habar nu are. I-am scris un mesaj lui ”habar nu aveti ce inseamna fotbal”. I-am scris. Unde e UTA, unde e Timișoara? Unde sunt Rapid, Dinamo, Petrolul? Unde sunt?

Ilie Dumitrescu este un băiat bun, un om care nu are răutăți, dar orice om are o fărmă de invidie pe care o arată.

A spus că de când s-a întâmplat cu Duckadam. S-a întâmplat cu Duckadam că a luat 300.000 din 2010 până acum fără să lucreze. 26 de deplasări. Vi le-am dat.

Să i le dați lui Ilie Dumitrescu, să vedem ce zice. I-am dat 300.000 că apreciez caracterul lui, dar asta nu înseamnă că îi dau individului banii mei”, a spus Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Citeste si...
Care sunt cele mai noi tendinte in materie de sex? Vezi cum iti poti imbunatati viata sexuala