Marți seara, de la 22.30, la TVR 2, începe cel mai special program pentru noaptea dintre ani – FUEGOVELIONUL, o pleiadă a marilor artiști fix din arena circului. Avem duete de referință, piese iubite, șlagăre internaționale, piese de dans, românești, cunoscute, folclor, umor și multă veselie. Toate acestea sunt condimentate cu surprize unice pregătite de Paul Surugiu … în altă ipostază!

 

Va fi o sărbătoare pe care-i păcat să o ratați, pentru că e un program decent, curat, care le are pe toate, care nu epatează și nu iese în evidență prin nimic altceva decât prin culoare, calitate, energie și bucurie.

Printre marii artiști care vă vor încânta se numără Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Cătălin Crișan, Anna Lesko, Marina Florea, Sanda Ladoși, Alesis, AZUR, dar și Petre Geambașu Band, alături de Doina Spătaru, Simona Florescu și Elena Niciu! # fuegovelionul

Citeste si...
Paul Surugiu-Fuego va cânta împreună cu 130 de muzicieni de operă pe scena Sălii Palatului. Surpriza concertului va fi soprana Felicia Filip!