Dragii mei, a venit vremea, după foarte mult timp, să-mi fac canalul meu oficial de Youtube, unul de care să am eu grijă și care să fie o comunitate a frumosului! Am strâns în ani o arhivă impresionantă de momente care se vor regăsi aici! Veți avea ocazia să vedeți filmări de la emisiuni, apariții TV, să ascultați cele mai frumoase melodii, dar și versuri în premieră, să vă bucurați de duete inedite și de spectacole speciale! Până una alta, am nevoie de ajutorul vostru! Am nevoie să vă abonați la acest canal, pe care-l găsiți apăsând link-ul de mai jos! El se numește simplu – FUEGO – PAUL SURUGIU.

Citeste si...
Banc cu ţigani, povestit de... persoană importantă, nu spun...

FUEGO – PAUL SURUGIU. Anunțați-vă și prietenii, distribuiți canalul și videoclipurile de pe el și încercați să-l facem cât mai vizibil, pentru că aceasta va fi sursa principală de materiale speciale cu și despre mine, pregătindu-vă mari surprize pe acest canal, în timp! Vă iubesc și nu uitați că ne vedem mâine, la TVR 2, de la ora 15.00! #dragderomâniamea #paulsurugiufuego

https://www.youtube.com/channel/UC2JaOnYrHPeX3l9ixV8i6ig

1 COMENTARIU

  1. Cu mult drag voi urmari canalul lui Fuego de youtube! E un mare artist si-i ascult zi de zi muzica …Nu am cum sa uit de emisiunea sa de maine, de pe TVR2, acolo unde cele mai mari valori ale României vin sa ne cante si sa ne incante, la DRAG DE ROMÂNIA MEA!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.