Anul 2019 este unul aniversar pentru Paul Surugiu-Fuego. Artistul a cărui popularitate este într-o continuă creștere, va celebra 25 de ani de carieră. Nu oriunde, ci în locul în care se simte cel mai bine – pe scenele din România, acolo unde merge de mai bine de 11 ani, în turnee naționale, la sală, cu bilet, oamenii plătind bilet ca să-l vadă și să-i asculte muzica.

Anul 2019 este unul aniversar pentru Paul Surugiu-Fuego: Astfel, în luna martie, de pe 13 pe 26, artistul pornește în turneul „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, turneu aniversar în care se sărbătorește alături de publicul său. Artistul va aduce oamenilor muzica sa din acești ani, emoții și momente speciale, cele mai de succes șlagăre, reinterpretări unice, perioade și amintiri. Alături de band-ul său, în 15 orașe ale României, Fuego va face show, în stilul său caracteristic, lansând cu această ocazie și un nou material discografic „FERICIRE”, ce va conține piesele lansate de artist în ultima perioadă de timp. De asemenea, proiectul de televiziune al lui Fuego ajunge la al doilea sezon. Emisiunea sa de la TVR 2, difuzată în fiecare duminică, de la ora 15.00 – DRAG DE ROMÂNIA MEA! – va avea prima ediție a noului sezon, mai spectaculoasă, mai plină de emoție și de suprize, alături de oameni valoroși ai României, pe 10 martie, pe TVR 2. Până atunci, duminica aceasta, de DRAGOBETE, Fuego ne așteaptă la TVR 2, de la 15.00, cu o ediție închinată dragostei, alături de opt mari artiste ale românilor, din mai multe domenii de activitate – MARINA VOICA, SOFIA VICOVEANCA, MARINA FLOREA, VETA BIRIȘ, ANDREEA BĂNICĂ, ROXANA IRIMIA, ELISABETA LIPĂ și ILEANA STANA IONESCU.

Citeste si...  Delia Matache, fara chiloti pe Facebook?

Iată ce mărturisește FUEGO

„Să știți că nu simt cum au trecut anii aștia! Eu mă simt și-acum la început de drum, gata să surprind și să fac performanțe. Dacă e totuși să am o mare satisfacție, este aceea că sunt un artist liber, independent, care trăiește din asta, care muncește și care încearcă să facă performanță. De asta vă și aștept în turneu, să împărțim împreună emoții, pentru că mi-e drag de voi și de România mea, fix cum spune și emisiunea mea din fiecare duminică, de la TVR 2!” Paul Surugiu-Fuego

  • Dana I

    Si noua ne e drag de Romania noastra, dar ne o foarte drag si pe Paul Surugiu – Fuego! Il asteptam cu mult drag si nerabdare in toata tara cu turneul sau din luna martie!Alaturi de el si muzica lui, primavara este mai frumoasa… Mult succes, Fuego!