Duminica aceasta, 15 martie, la TVR 2, începe cel de-al patrulea sezon al show-ului de divertisment realizat de Paul Surugiu-Fuego – “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” Deviza rămâne aceeași – eleganță, varietate și desigur, calitate, artistul eliminând orice compromisuri cu privire la conținut, promovând valori autentice, muzică specială, românească și eroi ai timpului prezent.

Noutățile noului sezon sunt atrăgătoare. Așa se face că-l veți putea vedea pe Paul Surugiu jucând teatru în fiecare ediție, aducând momente vesele telespectatorilor, alături de actori celebri sau personalități muzicale. De asemenea, nu vor lipsi familiile muzicale și nici eroii timpului prezent, exemple pentru noi toți, oameni care prin arta și munca lor luptă pentru promovarea României peste tot în lume.

În țara în care “vulpile” fac legea audienței, în locul în care oamenii preferă genurile balcanice sau comerciale, cu texte puerile, în locul melodiilor cu mesaj și melodie, în România care uită, pe zi ce trece, să facă din frumos o prioritate, în locul în care e mai bine să dai cu piatra decât să vezi adevărul și să-l înțelegi, în România aceasta pestriță, Fuego, la TVR 2, duminica, de la ora 15.00, vă arata din nou de ce ne îi e drag de țara lui! Și da, oferă alternativă concretă, oferă informație și divertisment, noutate, căi către trecut, oferă artă, poezie și muzică de suflet, cântată în limba română!

“Patru va fi cu siguranță un număr norocos și-un sezon pe măsura așteptărilor. E curat, elegant, decent, variat, îmbinând multe genuri, îmbinând cultura cu distracția, simplitatea cu înaltul. Nu e obligatoriu să fim pe placul tuturor, dar încercăm să venim cu o alternativă, încercăm să venim cu frumos și cu normalitatea pe care noi o considerăm optimă. Nu avem eroi prefabricați, nu facem compromisuri și oferim calitate, sperând că ea va face audiență. Ce-i drept, oamenii ne urmăresc cu interes, iar eu nu pot fi decât onorat pentru acest fapt!

Mă gândesc că, fără ipocrizie, e nevoie de o astfel de emisiune, în care să vorbim deschis despre țara noastră, despre ce are ea bun, despre trecutul ei, pe care mult prea repede și nedrept îl aruncăm la coș.Vin cu valori în fața oamenilor, cu muzică și poezie și cu exemple despre cum ar fi bine să fie ca să putem scoate capul din întuneric. Continuăm să facem asta și în sezonul al patrulea și vă promit că nu mă voi dezice – voi încerca să păstrez steagul calității cât mai sus, să fim buni și performanți, să arătăm că se poate în România anului 2020, în care subcultura rupe toate audiențele, să-ți faci loc, cu decență, în sufletele publicului.” (Paul Surugiu)

Citeste si...
Anna Lesko se teme de singurătate

Prima ediție se anunță a fi cu totul specială, Paul și echipa lui pregătind pentru voi un tablou plin de frumusețe, cu emoții, premiere și exclusivități. Astfel, veți avea parte de o reîntâlnire cu marea doamnă a cântecului popular, Maria Ciobanu, într-un interviu emoționant în care va povesti, va cânta și va uimi pe toată lumea cu forța sa. O altă forță ne va încânta duminică. Este vorba despre MARINA VOICA, care va cânta live la pian, va face show, așa cum doar ea știe să facă, arătând că nu are nici un complex și că își merită statutul de divă a românilor. A pregătit și-un duet cu Fuego și multe alte surprize. Inedită va fi și ipostaza lui Fuego ca actor, într-un moment umoristic diferit alături de o actriță plină de farmec. Vom cunoaște povestea de dragoste dintre apreciata Olguța Berbec, reprezentantă de seamă a Mehedințiului în folclor și soțul său, virtuosul instrumentist Remus Novac.

Acesta ne va cânta o doină la taragot, Olguța piesa sa de referință, iar alături de Fuego o romanță celebră. Un adevărat spectacol va fi și micuțul Tudor Limbean, un patriot adevărat, un exemplu, un soi de erou al timpului prezent, îndrăgostit iremediabil de România. El va recita și va cânta, dovedind că e nevoie ca cei mici să iubească și să cunoască mai mult și mai repede spațiul care-I definește. Un adevărat spectacol vor face și băieții de la AD LIBITUM VOICES, patru tineri extrem de talentați, adevărate tonomate muzicale, cu voci superbe. Ei ne aduc în dar single-ul lor sensibil, dar și un colaj cu refrene românești celebre, precum și un moment altfel alături de moderator! Paul Surugiu are și el o premieră muzicală și va fi acompaniat, și în acest sezon, de trupa Supermarket, condusă de Vlad Crețu și baletul condus de Florin Mariș, care are costume noi și coregrafii speciale!

Fuego își așteaptă publicul la Sala Palatului, în cadrul concertului “SIMFONIC”, pe 7 iunie 2020, de la ora 20.00, asta după ce spectacolul sold-out de pe 22 martie a fost reprogramat din cauza măsurilor preventive luate împotriva COVID 19. Artistul va concerta alături de 130 de artiști pe scenă, fiind acompaniat de Orchestra Metropolitană București și Corul Accoustic, ambele dirijate de Daniel Jinga. Spectacolul pop-simfonic îl va prezenta într-o altă ipostază, cu multe surprize, invitați speciali și duete inedite!

1 COMENTARIU

  1. Am convingerea că și cel de-al patrulea sezon va fi unul de succes, la fel ca și cele de până acum! Aștept cu mult drag și nerabdare emisiunea!Mult succes, Fuego!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.