Fuego emisiune de divertisment de nota zece. Capitolele pe care noi vi le oferim nu au niciodată nuanțe asemănătoare și încearcă să aducă exemple. Nu știm câtă nevoie mai este de astfel de motive, dar pentru a vedea că România e deplină prin oamenii ei, este nevoie de eroi de ieri, de oameni care-și dau și azi sufletul artei, de talente la început de drum, de divertisment curat, de muzică specială, de intelectuali de marcă. Încercăm, în timpul nostru, să cuprindem cât mai multe stări și să vă purtăm, cu simplitate, într-o lume a frumosului. Duminica aceasta, de la ora 15.00, pe TVR 2, avem noutăți și premiere, exclusivități și minuni.

Duminica asta pe TVR 2 emisiune de divertisment de nota zece. La emisiunea lui Paul Surugiu Fuego au venit şi vor mai veni vedete de marcă în cadrul aceste editi va fi prezenta superba artistă NATALIA BARBU vine la noi, aducând un fragment din Basarabia sa dragă. Natalia este o voce specială și a reprezentat țara sa, în 2007, la Eurovion. Va vorbi despre unirea celor două spații prin muzică și prin flori de liliac, va aduce un omagiu, alături de Fuego, mamei sale, regretata artistă ANA BARBU. Celebrul cantautor Adrian Romcescu ne cântă, în stilul său caracteristic despre dragoste și aduce un semn de reverență bunului său prieten, marele interpret român Aurelian Andreescu. Îl veți putea cunoaște duminică pe excepționalul puști DARIUS LUNGU, care la numai 8 ani are auz absolut, cântă minunat la pian și are numeroase premii și trofee la concursuri de specialitate. Acesta va veni însoțit de tatăl său, pianist de seamă – DRAGOȘ LUNGU – făcându-ne o demonstrație spectaculoasă.

Citeste si...  ANM Iarna revine! Alerta meteo, valabila si pentru Capitala

 

 

Vom avea parte de o revelație atunci când marea artistă OANA LIANU, prințesa naiului, care este doctor în muzică și cântă la 10 instrumente de suflat, va face o demonstrație și o călătorie prin mai multe zone georgrafice, realizând și un special duet cu Fuego. Marele scriitor contemporan, execelent romancier, Nicolae Breban, ne va vorbi, într-un interviu emoționant, despre ce înseamnă România, viața și arta sa. Responsabili cu muzica de dragoste sunt cei de la PROCONSUL care ne aduc romantism și desigur, capodopera lor, una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste românești. Nu vor lipsi premiere muzicale de la Paul Surugiu-Fuego, care are surprize, alături de Supermarket și baletul condus de Florin Mariș!

loading...
 • Dana I

  Un artist de excepție și cea mai buna emisiune TV! Felicitări, Fuego pentru întreaga cariera artistica și pentru toate realizările tale!

 • Dana I

  Urmăresc în fiecare DUMINICĂ, cu mult drag, emisiunea lui Fuego de la TVR2, DRAG DE ROMÂNIA MEA! E cea mai buna emisiune TV! FELICITARI!

 • Florentina Dobre

  Fiecare duminica este speciala datorita acestor emisiuni unde avem bucuria de ai vedea pe marii artisti ai Romaniei.Felicitari Paul Surugiu!

 • Cecilia

  Divertisment de înaltă calitate, oameni valoroși ce se recomandă prin arta lor întâlnim la emisiunea ce ne bucură duminicile, cu drag, din drag de ce-i românesc! Felicitări artistului Paul Surugiu-Fuego pentru fiecare ediție de colecție, dar și pentru invitații deosebiți pe care ni-i prezintă duminică de duminică!

 • Georgeta

  Paul Surugiu Fuego, un artist de excepție, talentat, care ne face viata mai frumoasă în fiecare duminica, cu frumoasa emisiune. Mii de mulțumiri artist drag, pentru tot ce ne oferi.

 • Viorela Ioana Miu

  Cea mai frumoasa emisiune. Emisiune pe care o urmăresc cu drag datorita faptului ca îmi este DRAG DE ROMANIA MEA, drag de acești minunați oameni care realizează aceasta minunata emisiune! FELICITĂRI Paul Surugiu – Fuego! Felicitări întregii echipe!! :* <3