Fuego concertul la Teatrul Național București pe 3 decembrie .Luna decembrie va fi luna în care Paul Surugiu- Fuego un simbol al Crăciunului românesc și unul dintre cei mai iubiți artiști va porni la drum cu un turneu dedicat sărbătorilor de iarnă – “Colindător la Porțile Cerului”.

Fuego promite publicului sau multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți,in premiera, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă. Fanii se vor putea bucura de un spectacol de sunet și lumini, de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de părinți si de oameni dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și de patriotism.

Cum nici un proiect marca Fuego nu vine fără surprize, nici acum interpretul nu se dezminte. Acesta are momente unice pregătite, timp de două ore, alături de band-ul său, împreună cu melodii de neuitat, cântece noi și spectaculoase, dar și cele mai frumoase, fredonate și difuzate colinde din cei 20 de ani de cântec, este o reverie, o reîntoarcere la valorile și simbolurile simple, în care toți credem, dar pe care, din cauza haosului și stresului în care trăim, le-am uitat.

Alături de band-ul său, Fuego va oferi un spectacol memorabil de două ore.

  • Cecilia

    Crăciunul este cu mult mai frumos și emoționant cu aceste spectacole de suflet pe care ni le oferă artistul Paul Surugiu – Fuego! Felicitări și mult succes!

  • Dana I

    Alaturi de Paul Surugiu – Fuego si minunatele sale colinde si cantece de Craciun, sarbatorile de iarna sunt mai frumoase! Mult succes, Fuego si te asteptam cu bratele deschise la Dej!