Extrem de popular si iubit de public din toata Romania, Paul Surugiu Fuego a fost  bombardat cu cadouri, în timpul turneului național „Colindător la porțile Cerului”. El a primit în dar jucării din pluș, globuri, flori, dar și borcane cu dulceață ca la bunacsa acasa. Așa s-a întâmplat la concertul din  decembrie, de la TNB. „cei prezenti plângeau la mesajele cântecelor mele am fost impresionat de cele intimplate”.

Primesc tot felul de cadouri de la fani. De la torturi de marțipan în formă de brăduți până la dulceață de gutui. Am 10 costumații spectaculoase, realizate de Maria Miu, scenografă și costumieră de teatru și film premiată de UNITER. Lumea vine la concertele mele cu globuri dulciuri si petale interesante pe care le așez în bradul de Crăciun din casa mea. Atunci mă gândesc la tata care nu m-a văzut în culmea carierei. În concert, am și un cântec dedicat lui”, ne-a declarat Fuego cu lacrimi in ochi.

 • Dana I

  Fuego este cel mai iubit artist roman! Lumea il iubeste si fiecare cauta sa-i daruiasca din suflet cate ceva pentru a-si arata si-n acest mod dragostea pe care i-o poarta! Pentru tot ceea ce face, merita tot ce e mai bun si mai frumos!Felicitari si respect acestui mare artist!

 • Florentina Dobre

  Peste tot esti primit cu drag Paul, fiecare aparitie a ta este ca o sarbatoare! Succes in continuare!

 • Cati

  Este foarte adevarat! Am fost in sala Nationalului, am simtit pe viu emotia si pozitivitatea pe care, prin cantec si zambet, Fuego le transmite celor ce iubesc muzica sa! Si cum mai original, in afara de aplauze si flori, sa rasplatesti bucuria pe care o simti, decat prin mici gesturi semnificative care aduc satisfactie de ambele parti. Frumoase si de neuitat clipele petrecute in compania lui Fuego si a colindelor sale , care ne transpun in atmosfera sarbatorilor ce se apropie! Succes in viata si cariera si toate gandurile bune pentru un artist desavarsit!

 • Cecilia

  Artistul Paul Surugiu-Fuego este emoție pură, este vocea ce ne transmite prin cântecele sale acele stări și trăiri unice, este cel ce ne-apropie din dor cu dor de dorurile noastre și ce-i românesc! Tot respectul și prețuirea pentru artistul Paul Surugiu-Fuego! Felicitări pentru minunatul spectacol de la Teatrul Național și succes in continuare!