Prof. dr. Sorin Danciu i-a oferit lui Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, “Trofeul 25 – un sfert de veac de excelență“. Decernarea a avut loc vineri, la Călărași.

Când pui pasiune în ceea ce faci,când lucrezi continuu pentru a te perfecționa în ceea ce faci, efortul îți este răsplătit. Fuego a aniversat, recent, 25 de ani de ani de carieră, 25 de ani de când, “Cu Drag de România”, țara în care trăiește, dăruiește prin cântec și vers, sensibilitate, frumos și voie bună.

 

De 10 zile, Fuego colindă țara în turneul numit, sugestiv, “Drag de România Mea”, pentru a fi alături de oamenii care îl apreciază și rezonează cu muzica și sufletul său.

Citeste si...  Cei patru judecători de la Tribunalul Bucureşti acuzaţi de fapte de corupţie au fost reţinuţi

Vineri, la Călărași, Ministerul Culturii, prin Direcția Județeană de Cultură Călărași, condusă de prof. dr. Sorin Danciu, i-a oferit artistului “Trofeul 25 – un sfert de veac de excelență“. Decernarea a avut loc în cadrul unui spectacol în care, ca de obicei, sala a fost plină, iar publicul l-a ovaționat pe artist în picioare.

 • Florentina Dobre

  Felicitari Paul Surugiu-Fuego pentru cei 25 de ani exceptionali!

 • Dana I

  Felicitari pentru cei 25 de ani de cariera si pentru premiul obtinut, Fuego!O cariera frumoasa, cu multe succese si proiecte unice!Respect si mult succes in continuare!

 • Cristina P.

  Felicitări pentru acest premiu binemeritat, pentru cei 25 de ani de carieră artistica frumoasa și bogata! Succes în continuare!!!

 • CARMEN CAPATU

  FELICITARI! SUNTEM MINDRI CU UN VERITABIL ARTIST CARE SE DEDICA IN TOTALITATE PUBLICULUI,ARTEI CU DRAGOSTE DE TARA .

 • Silvia Andreea Leustean

  Sincere felicitări! Ești un mare artist!
  Meriți toată dragostea și aprecierea noastră!

 • Cecilia

  Felicitări pentru frumoșii ani celebrați de carieră artistică! Tot respectul și prețuirea pentru acest artist!

 • Alina

  Felicitări!!!
  In toti acești ani ne-ai dăruit mult frumos! In toti acești ani ai ars ca o flacără pe altarul artei in slujba frumosului și al oamenilor!!
  Multumim!
  Mult succes pe mai departe!

 • Cati

  O mare onoare, o incununare a unei cariere stralucite, recunoasterea, daca mai era nevoie, a unui talent incontestabil, sustinut de pasiune si multa munca, de peste 25 de ani, pe altarul muzicii romanesti! Felicitari si cat mai multe realizari!