Cel mai mare secret al Mădălinei Manole a ieşit la iveală! Fratele regretatei artiste a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat, iar detaliile sunt cumplite!

 

 

Au trecut opt ani de la vestea ce a îndoliat România. Chiar dacă a trecut atâta timp de când „fata cu părul de foc” nu mai e printre noi, un detaliu cumplit a ieșit la iveală!

Sunt voci care vorbesc despre „bărbatul pentru care artista a fost în scandal cu părinţii ei și pentru care a renunțat la tot”. 

 

Madalina Manole si sevicile Secrete ?Ies la iveala detali SOCANTE despe moartea artistei ! „Am ramas stupefiat”

Fratele  Madălinei Manole a aflat informaţii şoc, iar detaliile sunt cu adevărat incredibile! Să fie oare vorba despre primul soț, Șerban Georgescu? Sau oare despre cel de-al doilea, Petru Mircea?

Se pare că familia Mădălinei Manole pune la cale un demers important prin care dorește să facă lumină în cazul sinuciderii artistei și în cazul averii acesteia. Sunt și fani care cred că artista nu s a  șinucis si că ancheta a fost mușamalizată.

„Sunt speriați băieții că în curând o să alerge ca șoarecii! Ca șoarecii o să alerge”, a mărturisit fratele Mădălinei Manole despre acest subiect extrem de controversat.