Fotbalistul tunisian Hamdi Nagguez a fost condamnat vineri la 4 luni de închisoare pentru că a încălcat restricţiile impuse de guvern din cauza pandemiei de coronavirus.

Hamdi Nagguez era la volan și a fost oprit de un poliţist care i+a cerut actele la control. Acesta a constatat că internaţionalul tunisian nu a prezentat declaraţia prin care explica motivul deplasării cu maşina. A urmat o altercație în urma căreia Nagguez și-a complicat situația.

Fotbalistul a apelat la președintele Tunisiei pentru a scăpa de pedeapsă
Incidentul a avut loc pe 22 aprilie, iar jucătorul care evoluează la FK Suduva în Lituania a fost arestat şi a petrecut o săptămână după gratii.

El a trimis o scrisoare preşedintelui ţării, cerând clemenţă. Instanţa l+a condamnat totuşi la 4 luni de închisoare, dar cu suspendare şi a fost eliberat condiţionat. Nagguez nu are voie însă să părăsească domiciliul.

Citeste si...  Un fotbalist, coleg cu un român a fost arestat

De aceea, federaţia de fotbal din Tunisia a angajat avocaţi pentru a câştiga recursul intentat, dar iniţiativa a fost vehement criticată de fani care cred că fotbalistul nu trebuie să fie mai presus de lege.