David Beckham (45 de ani), ex-fotbalist și acum patron al echipei Inter Miami, și soția sa, Victoria (46 de ani), au împreună o avere estimată la circa 900 de milioane de euro, însă unul dintre copiii cuplului pare decis să facă bani din orice.

Cruz Beckham cere 124.000 de euro pe un hanorac pe care l-a purtat
Cruz Beckham (15 ani), al treilea copil al lui David și al Victoriei, a scos la vânzare un hanorac primit acum multă vreme cadou de la designerul Kim Jones, un prieten al părinților săi.

Este vorba despre un articol din ediția limitată Louis Vuitton X Supreme, lansată pe piață în anul 2017. Estimat la circa 45.000 de dolari (circa 37.000 de euro), hanoracul este vândut de Cruz Beckham cu o sumă exorbitantă: 150.000 de dolari (circa 124.000 de euro).

Pe pagina de Instagram unde micuțul Beckham a postat anunțul se specifică faptul că hanoracul este purtat și că îi lipsește un șnur. Postarea, ștearsă între timp, a inclus și o fotografie cu Cruz îmbrăcat în hanorac, cu ochelari de soare.

beckham

”Părinților ar trebui să le fie rușine!” + David și Victoria au un apartament de 24 de milioane de dolari în Miami

Reacțiile utilizatorilor de Instagram au fost unele furioase la adresa lui Cruz Beckham. ”Părinților săi ar trebui să le fie rușine”, a comentat cineva.

”Ca și cum ar avea nevoie disperată de banii ăștia. Copil răsfățat, de bani gata. Sper că nu e nimeni atât de prost încât să plătească atât”, a scris un alt comentator.

”Copiii răsfățați știu că trăim în mijlocul unei pandemii din cauza căreia mulți puști englezi sunt înfometați? Ar trebui să vă fie rușine”, a reacționat cineva.

Între timp, tocmai au fost publicate fotografii cu apartamentul de lux din Miami, pe care David și Victoria Beckham au plătit 24 de milioane de dolari.


Citeste si...
Dezvăluiri despre corupţia din industria modei