FCSB se poate despărţi de încă un fotbalist. Se pare că Gigi Becali are pe masă o ofertă pentru Harlem Gnohere, aspect dezvăluit de Mircea Rednic. Antrenorul lui Poli Iaşi a susţinut că nu-l poate aduce pe „Bizon” la echipa din Moldova şi că viitorul fotbalistului poate fi în zona Golfului.

Harlem Gnohere a intrat într-un conflict cu Gigi Becali, în ultima perioadă, mai ales după ce finanţatorul FCSB a ales să-l treacă pe atacant în şomaj tehnic, alături de alţi jucători ai vicecampioanei României. După ce “Bizonul” a jignit conducerea clubului prin intermediul reţelelor de socializare, şansa sa de scăpare poate veni din zona Golfului.

Harlem Gnohere poate pleca de la FCSB. Ce ofertă are atacantul
Atacantul francez a fost un fotbalist de pe urma căruia Gigi Becali îşi dorea să primească milioane de euro, dar de-a lungul ultimilor ani pretenţiile omului de afaceri au scăzut. Accidentările şi deciziile finanţatorului FCSB au făcut ca „Bizonul” să nu mai fie titular, iar cota i-a scăzut enorm.

Totul a culminat cu decizia lui Gigi Becali din cadrul echipei. Harlem Gnohere a fost băgat în şomaj tehnic, alături de Bogdan Planic, Cristian Bălgrădean, Marko Momcilovic, Adi Popa şi Alexandru Stan, iar o împăcare între „Bizon” şi finanţatorul FCSB e greu de crezut.

După ce Gigi Becali a afirmat că există un interes din partea lui Poli Iaşi şi că cere 500.000 de euro pentru Harlem Gnohere, acum antrenorul echipei din Copou, Mircea Rednic, a oferit noi detalii.

„Puriul” a susţinut că nu se pune problema unui transfer al lui Harlem Gnohere, dar că atacantul FCSB are o ofertă din zona Golfului, unde salariile sunt superioare celor din România: „Nici nu s-a pus problema ca ‘Bizonul’ să ajungă la Iaşi. Are o ofertă de a pleca la o echipă din Golf, deci nu s-a pus problema. Am fost întrebat care e situaţia lui, un avocat de-ai mei l-a întrebat pe Gigi Becali. Dar în niciun caz nu s-a pus problema. Noi nu avem condiţii să îi oferim lui să vină aici. Şi chiar nu mi-l doresc la Iaşi, vreau altceva”, a declarat Mircea Rednic, omul care l-a adus pe Harlem Gnohere în România.

Citeste si...
Declarații incediare ale lui Gigi Becali la adresa lui Cioloș

75 de goluri a marcat Gnohere în Liga 1
115 meciuri are în tricoul lui FCSB
59 de partide a jucat pentru rivala Dinamo
Charleroi, Bulle, Geneve Sport, Mopns, Westerlo sau Mouscron sunt alte echipe la care a evolaut francezul
Gigi Becali, declaraţie jignitoare despre jucătorii de la FCSB
Finanţatorul FCSB nu şi-a ascuns părerile despre fotbaliştii pe care i-a băgat în şomaj tehnic: „Nu stau eu acum să fac psihologie cu fiecare jucător în parte. Eu m-am pus să salvez vaporul meu, să nu se înece vaporul meu. Şi de pe vaporul meu, corabia, am aruncat şi eu de pe bord câţiva saci de grâu, de porumb, din care nu mai aveam nevoie să mănânc. Şi am mai aruncat şi nu ştiu ce lucruri, care nu mai erau utile ca să salvez corabia, da? Cui nu îi convine să se ducă la lege, să reclame şi cu asta basta!”, a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Astfel, pe lângă Harlem Gnohere, la directiva lui Gigi Becali ar mai putea pleca de la FCSB: Marko Momcilovic şi Alexandru Stan. Lui Adi Popa îi expiră împrumutul şi revine la Reading, Cristian Bălgrădean s-a înţeles cu CFR Cluj, în timp ce Bogdan Planic ar mai putea rămâne încă un sezon, în urma anunţului lui Gigi Becali.