Sunt doi ani de când Andreea Bălan și-a îndeplinit visul de a avea un copil. Artista a sărbătorit ziua fiicei sale, Ella, în familie, alături de George Burcea, dar și de mama ei, care nu lipsește de la niciun eveniment important din viața acesteia. Ella a avut parte de o aniversare cu mult roz și de niște părinți care au dat în mintea copiilor pentru a-i face toate plăcerile.

 

Andreea Bălan și George Burcea au organizat o petrecere cu ocazia zilei de naștere a fiice lor, Ella, care a împlinit doi ani. Cei doi au preferat să își serbeze fetița în cadru restrâns, în familie. Mama Andreei, care nu lipsește de la niciun eveniment important din viața nepoatei, a fost prezentă la petrecerea care s-a lăsat cu multe râsete, cu mult roz și cu un tort de toată frumusețea, cu Minnie Mouse. ‘Au trecut 2 ani de când suntem cei mai fericiți! La mulți ani, Ella Maya! O să fim mereu alături de tine și o să îți oferim dragoste necondiționată’, a postat Andreea pe rețelele de socializare.

Citeste si...  RADULEASCA LE AVERTIZEAZA PE FEMEILE CARE-I TRIMIT SMS LUI FELIX!

Recent, artista a declarat pentru Xtra Night Show că Ella este un copil cuminte și ascultător și că deja dă semne de ceva talente: ‘ Dansează, când mă vede la televizor mă recunoaște. E foarte greu să reziști în industria asta, ai trauma, frustrări, dar chiar dacă eu nu îmi doresc pentru ea o astfel de carieră, crde că o să meargă pe latura artistică. Inevitabil, vede la părinții ei’

 

Foto: Instagram