Ianis Hagi (21 de ani) a devenit o prezență obișnuită în primul 11 al celor de la Glasgow Rangers. Tânărul român i-a cucerit pe fanii de pe Ibrox Park încă de la primele meciuri, iar acum suporterii îi dau sfaturi lui Steven Gerrard în privința sa.

Fanii celor de la Rangers îl vor pe Ianis Hagi „creierul” echipei
Sosirea lui Ianis Hagi s-a dovedit a fi o mutare extrem de inspirată pentru Steven Gerrard. Fotbalistul român a bifat deja 7 prezențe la Rangers, a înscris 3 goluri și a reușit un assist. Managerul l-a folosit extremă dreapta, dar suporterii sunt convinși că Ianis ar da un randament mult mai bun la mijlocul terenului: îl vor pe român „creierul” echipei.

Citeste si...  Buzărnescu, criză de nervi în meciul cu Halep, de la Wimbledon

„Statisticile nu sunt uluitoare, dar sugerează că Hagi este capabil să fie titular și să contribuie la goluri. Meciul său de referință la Rangers este cel cu Braga, de săptămâna trecută, când românul a reușit o dublă în revenirea epică din Europa League.

Chiar și așa, mulți dintre fanii celor de la Rangers sunt de părere că jucătorul ar fi mult mai util dacă ar fi folosit pe un post care i se potrivește mai bine. Fanii îl imploră pe Steven Gerrard să-l folosească pe Ianis Hagi la mijloc.”, scriu englezii de la thisisfutbol.com, care au publicat și mesajele fanilor celor de la Rangers.
braga , glasgow rangers , Ianis Hagi