Facebook e în fierbere. Utilizatorii vorbesc despre noua schimbare pe care rețeaua socială a făcut-o. Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii patru ani, încă de când Mark Zuckerberg a anunțat că face o trecere importantă pentru News Feed. Firesc, internauții s-au împărțit rapid în două tabere: cei care apreciază schimbarea, cei care vor totul la fel ca înainte, fără bătăi de cap.

Pagina de socializare a marcat finalul de aprilie cu o schimbare mare pentru News Feed. La prima vedere s-ar putea să nu-ți pese. Dar, dacă ești în România, cel mai probabil poți folosi noile reacții pe care Facebook le are.

Sunt aceleași reacții pe care rețeaua socială le-a introdus în urmă cu câțiva ani. Doar că acum le-a schimbat designul ca să fie mai prietenoase. De data asta, s-ar putea să le ratezi dacă nu ești atent.

Facebook a introdus un set noi de reacții – atât pe aplicație, cât și pe desktop. Sunt mai animate, ceva mai colorate, ceva mai 3D și la fel de (in)utile ca până acum.

Citeste si...  Află cu cine te-ai iubit într-o altă viaţă!

Odată cu aceste reacții noi, unii utilizatori ar putea vedea și două tipuri de butoane Like: unul galben, clasic, și unul în jos, de dislike. Totuși, acest set de reacții ar putea fi disponibil doar pentru comentarii, după cum a promis Facebook opțiunea de downvote și upvote. Asta înseamnă că vei putea dezaproba mai ușor comentariile care nu-ți plac.

Ce vezi mai sus e noul set de reacții disponibile în România. Sunt disponibile atât la postări, cât si la comentarii. După cum vezi, reacția Angry e ceva mai colorată, un roșu mai intens, iar acel deget de like e mai albastru. Totodată, acea inimă e mai frumos făcută, mai accentuată.