Excludrea din PSD a lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu nu aveau cum să rămână fără urmări. Dragnea și-a satisfăcut setea de răzbunare, dar acum plătește prețul. A pierdut PSD Dâmbovița, pentru că organizația și-a declarat susținerea față de fostul lider Adrian Țuțuianu, iar acum își va lua adio și de la Ialomița, pentru că PSD Ialomița a adoptat o rezoluție prin care își arată susținerea față de liderul Marian Neacșu.
 
Comitetul Executiv extins al PSD Ialomița a adoptat ieri, 7 noiembrie 2018,  o rezoluție prin care a acordat sprijin necondiționat pentru președintele PSD Ialomița,
 
Marian Neacșu și s-a solidarizat cu organizația PSD Dâmbovița. Decizia adoptării rezoluției a venit pe fondul excluderilor decise luni în CEx al PSD, pe care liderii celor două organizații le consideră neîntemeiate.
 
”Suntem într-o perioadă în care delictul de opinie și libertatea de exprimare sunt sancționate. Alte repere sau dacă vreți, criterii de evaluare, precum: performanța, capacitatea organizatorică, consensul, munca în echipă, ideile, sunt ignorate cu bună știință. Însă, nu sunt descurajat, ci din contră, sunt pregătit să lupt în continuare pentru acestea.
De aceea, împreună cu colegii mei din Ialomița, parlamentarii, primarii, consilierii județeni, consilierii municipali și președintele PSD Ialomița, am adoptat o rezoluție  prin care respingem decizia abuzivă a Cex PSD de la începutul săptămânii.

Am vrut să dăm un mesaj clar, unitar și fără echivoc. Partidul Social Democrat este un partid de lideri și nu un partid al unui lider. Suntem o echipă și doar așa, uniți, am reușit să câștigăm alegerile din decembrie 2016. Același obiectiv îl avem în continuare toți membri PSD Ialomița și la el ne vom raporta și de acum înainte. La mulțumesc pentru susținere și încurajare și pentru decizia de a mă susține în continuare ca președinte al PSD Ialomita”, a declarat Marian Neacșu.

 
 
 
 
 
 
Citeste si...  Sondaj de vot: Vezi cu cine vor vota romanii