Europarlamentarul PSD Victor Boştinaru anunță că a decis să își retragă candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul European, „în urma unei evaluări personale și a discuțiilor cu familia”, conform Mediafax.

„În urma unei evaluări personale și a discuțiilor cu familia mea, care a plătit cel mai mare preț pentru acești ani de plecări continue, am ajuns la concluzia că este momentul să anunț retragerea candidaturii mele pentru un nou mandat în Parlamentul European. Acești 12 ani mi-au dat posibilitatea să servesc cu onestitate și pasiune interesele europene ale țării mele și să constat că românii pot face performanță într-un mediu concurențial, precum cel din Parlamentul European”, scrie europarlamentarul PSD pe Facebook.

Citeste si...  LEONARD ORBAN, CONSILIER prezidențial pentru probleme europene în echipa lui KLAUS IOHANNIS

Europarlamentarul mai scrie că crede cu sinceritate că a realizat lucruri care vor dăinui, iar pentru acest aspect mulțumește PSD, dar mai presus de orice tuturor românilor pentru că i-au oferit oportunitatea să-i reprezinte.

Lista PSD pentru alegerile europarlamentare urmează să fie validată în perioada următoare, după ce a fost amânată când Liviu Dragnea s-a internat în spital.