Englezii au înmărmurit, după isprava lui Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United, a fost arestat în Grecia, după o bătaie cu câțiva turiști englezi în fața unui bar din insula Mykonos, la primele ore ale dimineții de joi.

Englezii au înmărmuritEnglezii au înmărmurit, după ce au văzut imaginile cu căpitanul lui Manchester

Potrivit presei britanice, șocată de incidentul din Grecia, apărătorul de 87 de milioane de euro a lovit un polițist care încerca să-l încătușeze, apoi a vrut să îi mituiască pe ofițerii de la secție.

Poliția din Grecia a confirmat că Maguire ”a fost abuziv verbal, după care l-a lovit pe ofițer”.

Între timp, fotbalistul a fost transferat în insula Syros, alături de ceilalți doi bărbați britanici arestați, în vârstă de 28, respectiv 29 de ani. BBC scrie că poliția elenă l-a trimis deja în instanță pe Harry Maguire.

„Violență împotriva forțelor de ordine, vătămare corporală, nerespectarea ordinelor, insulte și tentativă de dare de mită față de un angajat” sunt acuzațiile care i se aduc jucătorului lui United.

Avocatul lui Maguire, Constantine Darivas, spune că sportivul este ”într-o formă excelentă” și că totul este OK cu el. De asemenea, fundașul neagă acuzațiile pentru care a fost reținut. Din câte se pare, jucătorul va petrece încă o noapte în închisoare. Pedeapsa maximă pentru dare de mită, în Grecia, este de 3 ani.

De la ce a plecat tot scandalul
Harry Maguire a petrecut alături de nouă inși în Fabrika, o zonă foarte populară de pe insula Mykonos. Grupul fotbalistului a intrat în conflict cu o altă gașcă de englezi, enervați de zgomotul făcut de fotbalist și amicii săi.

După ce au fost duși la secție, sportivul și prietenii săi au făcut din nou scandal. Au refuzat să intre în secție și au discutat în contradictoriu cu polițiștii. Procurorul șef a declarat că așteaptă ca fotbalistul să își ceară scuze la audieri pentru comportamentul său.

Înaintea incidentului, Maguire petrecuse după-amiaza la flash bar-ul de pe plaja SantAnna, unde a fost surprins la piscină.

Între timp, Manchester United a luat legătura cu Harry Maguire și asigură că englezul va coopera cu poliția elenă.

„Suntem la curent cu incidentul în care a fost implicat Harry Maguire în Mykonos, seara trecută. Am luat legătura cu Harry și va coopera în totalitate cu autoritățile din Grecia. Deocamdată, nu vom mai oferi niciun comentariu legat de această situație”, a fost mesajul clubului englez.


Citeste si...
Scandal urias provocat de doi fotbalisti ai lui Manchester United

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.