Wang Shanshan, acum în vârstă de 33 de ani, din China, a fost răpită şi vândută în urmă cu 30 de ani, dar şi-a regăsit familia biologică.

Femeia a izbucnit în lacrimi când s-a reunit cu părinţii ei biologici – Tang Weiqi şi Tang Shuqin.

Aceasta fusese răpită în urmă cu mai bine de 30 de ani, când avea 3 ani, în februarie 1989, şi ulterior vândută.

Fiica a fost numită Wang Shanshan de către noua lor familie.
În timpul momentelor emoţionante, fiica este surprinsă spunând: „Mamă, v-am căutat toată viaţa”.

Părinţii biologici ai femeii au declarat că atunci când incidentul a avut loc, o lăsaseră pe micuţă în grija unei cunoştinţe şi urma să fie fata cu florile la o nuntă. Însă fata a dispărut iar părinţii au fost devastaţi timp de 30 de ani, trăind cu frica că nu o vor mai revedea niciodată.
Cuplul, din oraşul Sihushan, provincia Hunan, a fost reunit cu fiica lor datorită căutărilor făcute de poliţişti şi de organizaţia nonprofit Baobei Huijia (Baby Back Home).

Advertisement
Acest grup a reuşit din 2007 să găsească peste 2.000 de copii răpiţi sau vânduţi.
În perioada în care a avut loc incidentul, principalul suspect era un lucrător numit Hu, înn vârstă de 68 de ani, care lucra pentru familia Tang la construirea unui heleşteu.

Presupusul răpitor voia să le ia pe ambele fiice ale familiei, însă în cele din urmă doar Shanshan a mers cu el, potrivit poliţiei şi familiei.
„Pierderea fiicei mele a fost ca şi când cerul s-aer fi prăbuşit. Nu am ieşit din casă timp de 15 luni şi mi-am petrecut fiecare zi uitându-mă la hainele pe care fiica mea le purtase”, a povestit mama femeii.

Citeste si...  Nasol! Spionajul economic produce o ruptură între China şi SUA

Shanshan a fost vândută unei familii care locuia la peste 400 de kilometri şi se pare că a crescut ştiind că este adoptată.
Acum, în vârstă de 33 de ani, Shanshan a dezvăluit că părinţii adoptivi i-au spus la un moment dat adevărul: „Te-am cumpărat”. Însă nu se ştia clar fusese abandonată sau răpită.

Femeia, mamă a doi copii, a mărturisit că părinţii adoptivi şi fraţii vitregi au tratat-o întotdeauna foarte bine, însă faptul că ar fi putut fi un copil nedorit, abandonat de familia biologică, a lăsat-o cu un complex de inferioritate.
Shanshan a început să îşi caute părinţii biologici luna aceasta. 2007, când a contactat organizaţia menţionată mai sus, relatează Mirror.

Aceasta s-a reunit cu familia ei biologică luna aceasta.

Se pare că în urmă cu 30 de ani au fost arestaţi doi bărbaţi suspecţi, dar şi o femeie, care ar fi acţionat drept intermediari, dar persoana care o vânduse tatălui ei adoptiv nu a fost identificată, iar în prezent tatăl adoptiv a decedat, astfel încât, probabil nu se afla afla niciodată cine este adevăratul vinovat.