Elena Udrea relaxează în aceste zile pe litoral împreună cu familia sa.

Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea, a postat pe Facebook o fotografie cu ea și cu fetia lor, Eva Maria, plimbându-se pe malul mării.

“Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el – my little girl” – a scris Alexandrov pe rețeaua de socializare.

https://www.facebook.com/alexandrov.adrian.

Fotografia a adunat peste 800 de aprecieri, la 2 zile de la postare.

Recent, DNA a clasat din lipsă de probe o parte din dosarul Microsoft, pentru care Elena Udrea a stat 7 zile în arest.

Elena Udrea mai are trei dosare de corupție

Chiar dacă a scăpat de acest dosar, Elena Udrea mai are încă trei dosare de corupție pe rolul instanțelor: Gala Bute, Hidroelectrica și finanțarea campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu din 2009.

Citeste si...  Doi bărbaţi au făcut rost de 300000 de euro printr-o înşelaciune bazată pe o schemă piramidală

În Gala Bute, ea a fost condamnată definitiv la 6 ani de detenție efectivă în iunie 2018, însă, între timp, fugise în Costa Rica.

A fost prinsă, dar până la urmă a venit singură în țară, după ce condamnarea ei a fost anulată ca urmare a deciziei CCR privind nelegalitatea completurilor de 5 judecători de la ÎCCJ.

După decizia CCR privind nelegalitatea completurilor de 3 judecători de la ÎCCJ, avocații ei au cerut și anularea sentinței de la fond, dar Înalta Curte a refuzat să rejudece dosarul de la zero și a sesizat Curtea de Justiție a UE.