O tanara bruneta este considerata cea mai sexy asistenta medicala dupa ce a facut furori pe Internet cu fotografiile sale incendiare.

Cu sigranta oricine si-ar dori sa fie tratat de ea. Carina Linn este o asistenta medicala din Taiwan, are doar 23 de ani, dar ar putea rivaliza cu orice fotomodel celebru, contul sau de Instagram fiind urmarit de peste 180.000 de persoane, iar numarul lor continua sa creasca pe masura ce publica imagnii in ipostaze cat mai sexy, relateaza The Sun.

Carina este asistenta medicala la un spital mare din capitala Taiwanului, unde ii consoleaza pe pacienti, dar in timpul liber, frumoasa bruneta se dezbraca de uniforma de doctorita si isi face o multime de selfie-uri provocatoare. Este aproape de necrezut ca tanara draguţa pe care o intalnesti la spital este superba ca un fotomodel in timpul liber.

A primit si critici cu privire la faptul ca alatura pe contul sau doua tipuri de fotografii antagonice: unele decente, in care arata ca lucreaza intr-un domeniu cat se poate de serios, iar altele mult prea provocatoare. Carina spune insa ca nu se pozeaza asa pentru a deveni faimoasa: „Sunt eu insami, fac lucruri care imi aduc fericire. Nu consider ca sunt speciala sau extraordinara. Sunt doar o persoana care traieste o viaţa obisnuita.”