Duminica aceasta, de la ora 15.00, pe TVR 2, o mască râde, una plânge, bucurându-ne cu nostalgii de amintiri, de povești de viață impresionante, de oameni excepționali. Vor veni la noi doi actori de farmec, maeștri iscusiți în făurirea râsului de calitate. 

Duminica aceasta ,Valentina Fătu și Vasile Muraru sunt un minunat cuplu de scena, inchegat, comic, ce reuseste sa bucure publicul roman, continuand o traditie ce tine de zeci de ani. Râsul a fost dintotdeauna o terapie, iar ei ii sunt slujitori devotati, dăruindu-se pe deplin scenei. Îi puteți aplauda pe scena Teatrului de Revistă, savurând din plin fericirea de pe chipul lor! Nu ratați mâine, momente speciale cu cei doi!

Cristi Brancu Paul Surugiu ( Fuego ) In emisiunea „Drag De Romania”

Iubirea are particularități proprii și se manifestă diferit, poate și de-asta nu necesită răspunsuri! Iar în istoria românilor a creat mari, imense povești de dragoste. Le vom rememora mâine, de la ora 15.00, pe TVR 2, pe trei dintre ele, alături de un adevărat profesionist, un jurnalist de prestigiu, cu peste 25 de ani de experienta in presa scrisa, cu mai multe volume publicate la activ. 
Este realizator TV de succes, editorialist si important pion al presei romanesti, dur si acid in descrierea adevarului, incercand mereu să fie vertical, căutând, pe cât se poate, să promoveze o atitudine echidistantă – Cristian Brancu! Cristi ne va povesti, documentat, la obiect, cu al său glas duios, plin de idei și istorii, câteva detalii extrem de interesante despre mari personalități ale românilor, celebre, care au trăit mari idile! Nu ratați! #dragderomâniamea #paulsurugiufuego #cristibrancu