Dubla lui Mitriță fodbalistul a marcat cel mai rapid gol din istoria lui New York City FC, iar performanța sa a fost remarcată de celebra publicație The New York Times.

Mitriță a înscris în secunda 30 a meciului cu Cincinnati, din MLS, iar jurnaliștii americani n-au trecut cu vederea acest lucru: Dubla lui Mitriță a ajutat-o pe New York City să învingă Cincinnati cu 4-0.

Mitriță a combinat cu Anton Tinnerholm și a deschis scorul la numai 30 de secunde de la startul meciului, reușind astfel cel mai rapid gol din istoria clubului. Primul gol a fost marcat cu piciorul drept, iar apoi a urmat reușita cu piciorul stâng, din minutul 43. New York s-a desprins atunci la 3-0. Cincinnati a fost dominată clar în prima repriză, având o posesie de numai 36.5%”, au scris jurnaliștii de la The New York Times.

Alex Mitriță, în istoria lui New York City FC
Alexandru Mitriță (25 de ani), fotbalistul lui New York City FC, a reușit două goluri în meciul contra celor de la Cincinnati, din Major League Soccer, scor 4-0.

Lăsat pe bancă în ultima vreme, Mitriță a început de această dată titular și a înscris după numai 30 de secunde. Românul a primit la aproximativ 30 de metri de poarta adversă, și-a fentat adversarul cu o preluare excelentă și a șutat în forță cu dreptul, de la marginea careului.

„Ce preluare, ce gol, ce start! Mitriță, în rol de număr 10, joacă perfect! Clasă mondială din partea lui Alexandru Mitriță”, a remarcat comentatorul american al partidei.

În urma golului înscris după doar 30 de secunde, Alex Mitriță a devenit cel mai rapid marcator din istoria clubului New York City FC, potrivit Opta.

16 meciuri, 3 goluri și 4 pase decisive a acumulat Mitriță în acest sezon la echipa de club.

Mitrita nets his second of the night as @NYCFC take the 3 goal lead just before the break! #NYCvCIN pic.twitter.com/tfLtGExwpq

Citeste si...
New York Times compara incendiile din Australia cu un Cernobal climatic