Liviu Dragnea a lansat atacuri nimicitoare la adresa opoziției, mai ales a celor din PNL și USR – PLUS! Liderul PSD le-a ceut votanților săi să se prezinte în număr masiv la votul pentru europarlamentare pentru ca cei din ”PNL, USR și securiștii să fie nevoiți să își înjure țara de acasă”.

”Să nu uităm că pe 26 mai sunt alegeri europarlamentare. Noi vom trimite în PE români patrioți care știu să lupte pentru țara lor. România a fost prea multă vreme nedreptățită la Bruxelles, prea mulți oameni de dreapta trimiși acolo. Rețelele securiste ale lui Macovei au fost adoptate de PNL, Iohannis și nu am nicio îndoială că vor fi adoptate și de USR și Cioloș. Numai că de data aceasta jocul de defăimare la Bruxelles trebuie să ia sfârșit. Colegii noștri din PSD care vor merge acolo sunt oameni tineri, cu curaj, care își vor apăra țara. Atacurile PNL, ale securiștilor se vor izbi de ziduri tari. Poate vor fi nevoiți să își înjure țara stând acasă Dacă noi ne mobilizăm, vor fi nevoiți să își înjure țara de acasă.”, a spus Liviu Dragnea.

Citeste si...
Papa Francisc vine anul viitor în România. Ce a discutat Dăncilă cu Suveranul Pontif. „M-a întrebat dacă pot să duc la sfârşit mandatul”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.