PSD încearcă să își ia revanșa, joi, la Iași. Un miting de amploare la care va lua parte și Liviu Dragnea va avea loc în capitala Moldovei, joi după-amiază. 40.000 de simpatizanți PSD ar urma să vină la eveniment. Mai multe organizații civice au anunțat că organizează contramanifestații.

Liviu Dragnea este hotărât să organizeze mitingul de la Iași și face tot posibilul ca lucrurile să fie așa cum își dorește. Miting Iași. Liderii PSD din Moldova sunt obligați să aducă oameni cu autocarele la miting, după ce pe 20 aprilie a fost întâmpinat cu ostilitate la Iași

Autocarele din zona Moldovei au fost deja închiriate de primăriile conduse pesediști, iar sarcina care li s-a trasat este să aducă „oameni buni“, adică nu bețivi.

Citeste si...  Sorin Oprescu face anunțul așteptat

Îndârjirea lui Dragnea a fost manifestată din plin ieri. Întrebat ce va face în cazul unor contramanifestaţii la miting, liderul PSD a răspuns: „Înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestaţii şi sâmbătă. Dacă aşa vor să se joace în campanie, atunci aşa o să jucăm în această campanie. Adică să nu creadă Iohannis şi slugile lui că doar ei au dreptul să urle sau să ţipe. Putem să lăsăm şi noi oamenii noştri nervoşi să facă o contramanifestaţie. Nu mă aştept să înţeleagă mesajul acesta nici el, nici măscăricii pe care îi are.”

La Iași, PSD va avea parte și de o contramanifestație. Protestul a fost anunțat pe Facebook.