Aspecte mai puțin știute ies la iveală din ședința tensionată a Comitetului Executiv Național al PSD (CExN). În afară de problema Scrisorii publice adresate de Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu, o a II-a mare problemă a fost cea a actului legislativ privind AMNISTIA și GRAȚIEREA.

Surse participante la ședința CExN al PSD susțin pentru STIRIPESURSE.RO că președintele Liviu Dragnea i-a informat pe colegii săi că omul care blochează tot este ministrul Justiției. Tudorel Toader ar fi apelat la tot felul de stratageme, s-ar fi ascuns în spatele a tot felul de proceduri doar ca să tragă de timp.

Liviu Dragnea susține că există un draft de Ordonanță de Urgență (n.a. lucru negat în public) dar că acesta a fost lăsat deoparte de Tudorel Toader.

Citeste si...  A apărut o nouă fotografie cu Liviu Dragnea: 'O poză-document, o predare de ștafetă, doi mustăcioși și un specialist în bărbi' - FOTO

”La atmosfera care a fost în plenul CExN, soarta lui Tudorel Toader pare a fi pecetuită”, susține aceeași sursă 

La proxima remaniere, pe lângă rebelii căzuți în dizgrație, în fruntea listei de remaniați s-ar regăsi și Tudorel Toader, văzut acum ca principalul obstacol pentru adoptarea Amnistiei și Grațierii.