Poveste incredibilă în Vaslui, unde douã fetite de 8 și 9 ani au abuzate sexual de nenumărate ori de către unchiul lor.

O fetiţă de doar 9 ani, din comuna Osesti, a povestit la școală la ce chinuri au fost supuse ea şi sora sa de cãtre unchiul lor, relatează vremeanoua.ro.

Cazul a iesit la ivealã dupã ce mama copilei a fugit de acasã în Anglia, sãtulã de bãtãile şi ameninţările cu moartea la care era supusã zilnic. Ajunsã în Marea Britanie, femeia şi-a luat inima în dinţi şi a sunat la şcoală la care copila învaţa şi a povestit despre abuzurile la care aceasta era supusã. De asemenea, femeia a spus cã a plecat de acasã de fricã dupã ce a fost ameninţată, de mai multe ori, cu moartea.

“Am luat fetiţa în cancelarie şi am discutat cu ea despre ce se întâmplã acasã. A povestit cã, într-o zi, unchiul lor era la ele acasã. Fetiţa se juca în curte cu sora ei mai micã cu un an. La un moment dat a venit la ele şi a luat-o de mânã pe cea mai mare. I-a spus celeilalte sã meargã în casã sã se îmbrace cã este frig afarã. Celeilalte i-a cerut sã se dezbrace în timp ce începuse şi el sã se dezbrace, spunându-i cã vrea ”sã o frece puţin”.

Copila a spus cã vrea şi ea sã intre în casã, sã se îmbrace. A reuşit sã plece de lângã unchiul ei şi a mers sã-i povesteascã mamei. Femeia i-a povestit apoi soţului ei ce s-a întâmplat. De aici a început calvarul. În loc sã ia mãsuri cu fratele lui, cel care voia sã-i abuzeze copilă, soţul femeii a luat-o la bãtaie şi a ameninţat-o, în repetate rânduri, cã o va tãia cu cuţitul şi o va ucide dacã va avea curaj sã povesteascã cuiva ceva”, spun cadrele didactice care au discutat cu copilă.

Citeste si...
Răsturnare de situaţie în cazul copilului RĂPIT în Vaslui. A ÎNSCENAT totul dintr-un motiv HALUCINANT

Din discuţiile purtate apoi cu copila a reieşit cã abuzatã sexual a fost şi sora ei mai micã, de numai 8 ani. De asemenea, fetiţa a povestit cã ultima oarã a fost abuzatã săptămâna aceasta. Rãmasã singurã în grija unchiului, în timp ce tatãl ei este internat în spital cu o sorã de un an şi jumãtate, fetiţa a avut parte de o nouã tentativã de viol. Se pare cã de toate acestea nu erau strãini nici vecinii, dar, de frica celor doi fraţi, au preferat sã tacã din gurã.

Oamenii din sat povestesc cã sunt extrem de violenţi şi bat pe oricine încearcã sã le spunã ceva. “Poate cã, de data aceasta, poliţiştii îi vor aresta şi vor scãpa copiii aceştia de chinul la care sunt supuşi zi de zi. Şi mama lor a plecat de acasã tot din cauza asta. Era bãtutã şi ameninţată cu moartea în fiecare zi de cãtre soţul ei”, spun oamenii din sat.

Autopritățile anchetează cazul, urmând a fi luate măsuri împotriva agresorului.