Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a postat pe Facebook un nou mesaj, însoţit de o fotografie cu Eva Maria, fiica pe care o are cu Elena Udrea. Este a doua postare transmisă de acesta, după ce fostul ministru al turismului a fost prins şi arestat în Costa Rica.

 

„Există locuri în INIMĂ despre care nici măcar nu ştii că există, până când nu iubeşti un copil. Dor de Mami…”, a scris Alexandrov în a doua postare pe Facebook, după ce Elena Udrea a fost prinsă de Interpol.

Exista locuri in INIMA ❤️ despre care nici macar nu stii ca exista, pana cand nu iubesti un copil 
Dor de Mami…

Fotografia postată de Alexandrov Adrian.
 În primul mesaj transmis de Adrian Alexandrov, acesta scria că Elena Udrea este o femeie puternică.
”Am ales să fac această postare, cu Elena şi fetiţă noastră Eva Maria, în semn de mulţumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susţinere şi încurajare. Trecem prin momente dificile şi tot ce ne dorim este că micuţa noastră, un suflet nevinovat… să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternică şi va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea şi pentru fetiţă noastră. PS: Îmi este greu să înţeleg sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România care găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni din braţele mamei”, a scris pe 5 octombrie iubitul Elenei Udrea pe Facebook.

 

Citeste si...
O retea internatională de trafic de droguri , din care fac parte si români, destructurată

Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare. 
Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat… sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are cea mai mare nevoie de ea.
Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra.

PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar 2 saptamani, din bratele mamei.

Fotografia postată de Alexandrov Adrian.
 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.