Poliţiştii din India se tem că macacii de lângă Taj Mahal îl vor ataca pe Donald Trump în timpul vizitei de săptămâna viitoare, potrivit Mediafax. Oamenii legii vor fi înarmaţi cu praştii ca să alunge maimuţele agresive.

Câinii vagabonzi, pisicile şi maimuţele fără stăpân au început să fie adunate de pe străzi. Pregătirile pentru vizita preşedintelui american au început prin montarea steagurilor americane şi construirea unui zid de 500 de metri care va ascunde un cartier sărac.

„Când oamenii importanţi trec pe acest drum pe noi ne ascund. Dacă tot dau atât de mulţi bani pentru acest zid, de ce nu ajută comunitatea noastră, să creeze condiţii de trai mai bune? Şi nu a fost totul. 45 de familii care locuiau în apropierea stadionului pe care va vorbi Trump au fost evacuate. La fel au păţit şi vânzătorii ambulanţi”, a declarat Keshi Saranyia, o locuitoare din cartierul sărac.

Citeste si...
Camera Reprezentanţilor va vota pentru excluderea din comisii a adeptii cultului conspirationist QAnon

Zidul este acum pictat cu mesaje despre prietenia eternă dintre India şi Statele Unite.

Poliţiştii din India se tem că macacii de lângă Taj Mahal îl vor ataca pe Donald Trump în timpul vizitei de săptămâna viitoare. „Cea mai mare democraţie a lumii se întâlneşte cu cea mai veche democraţie a lumii”, precizează unul dintre slogane.