Doliu la FRF a decedat Mircea Pascu, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, la vârsta de 85 de ani, a decedat informează frf.ro.

“Federaţia Română de Fotbal regretă dispariţia și anunță că fostul preşedinte al FRF Mircea Pascu a încetat din viată la vârsta de 85 de ani se menţionează pe site-ul FRF.

Doliu la FRF: Forul a precizat că înaintea partidelor din următoarea etapă a competiţiilor organizate de Federația Română de Fodbal va fi ţinut un moment de reculegere.

Născut la 6 noiembrie 1934, la Petroşani, Mircea Pascu a fost conducător la cluburi precum Jiul Petroşani şi Corvinul, înainte ca în perioada 1983-1989 să îndeplinească rolul de vicepreşedinte FRF. A fost preşedintele FRF în 1990, începând din luna februarie şi până la alegerile din august. Ulterior a fost preşedinte la Rapid şi Poli Timişoara.

Pe plan internaţional, Pascu a fost membru al Comisiei de organizare a competiţiilor fotbalistice europene, membru în comisia de protocol FIFA, membru al Comisiei Fair-Play UEFA, fiind, de asemenea, numit membru de onoare al forului european.


Citeste si...
Alianţa Medicilor au trimis guvernanților o scrisoare deschisă