La discuții în vestiarul FCSB lucrurile nu merg deloc așa cum trebuie. Dacă în campionat lucrurile sunt clare, roș-albaștrii se mai agață acum de Cupa României, acolo unde sunt cu un pas în finală.

Un argument plauzibil legat de degringolada de la gruparea finanțată de către Gigi Becali este legat de ce se întâmplă în vestiarul echipei. Adi Popa, rămas liber de contract de la 1 iulie 2020, dar aflat în litigiu cu FCSB, a dezvăluit mai multe detalii despre ce se întâmplă în vestiarul FCSB.

Adi Popa, dezamăgit de transformarea lui Bogdan Vintilă, față de perioada Chiajna
Internaționalul român este profund dezamăgit de antrenorul Bogdan-Argeș Vintilă. Dacă la început a fost încântat de numirea tehnicianului, Popa a început să regrete după aceea.

Citeste si...
Viceprimarul Bucureștiului, chemat la DIICOT în dosarul violențelor din 10 august

Popa susține că-l știe foarte bine pe Vintilă, mai ales că s-au mai intersectat și la Concordia Chiajna, dar că odată cu transferul la FCSB, acesta din urmă s-a schimbat radical, și nu în bine.

”Eu îl știam pe domnul Argeș de la Chiajna. Era cu atmosfera în vestiar, avea glume foarte bune. Dar acum, când a venit la FCSB, l-am prins într-o altă ipostază, cu biserica, este altfel.

Nu mai este cu voia bună, cu atmosfera pozitivă din cadrul grupului”, a dezvăluit Adi Popa, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”.